Tofas Team

Tam Versiyon: Egzantrik hangisi olmalı ? Yardım Lütfen.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Egzantrik mil değişecek. Orjinali nasılsa ondan takacağım ancak anlamıyorum yeni sayılırım. Hangi marka almalıyım. Orjinal olduğunu anlayabilmek için bilgiye ihtiyacım var Frown
Ben 2 ay önce değiştirdim parçacılarda genelde estaş var eştaşı bizim araçlardada diğer marka araçlarda da kullananların şikayeti çok. Form Araştırmam sayesinde supsan aldım daha kaliteli olduğunu düşünüyorum benim aldığımda  fiyat olarak 300 tl daha fazlaydı  supsan.
Supsan temin et estaş biraz sıkıntılı
Peki motoru indirip yapana mi yaptirayim yoksa sökme takma işiyle yapana mi. Motoru indiren 1500 e olur diyor. Kastamonu'da kim tam manasıyla ustası onuda bilmiyorum
Motorda Başka bir sıkıntı yoksa motoru indirip tersten açıp egzantirik ve fincan takımını değiştiriyorlar birde gerekirse yatak. Birde motoru indirmeden mıktanıs yardımıyla değiştirenler varmış sökme takma dediğin mıknatıs yardımı ilemi değiştirecek.
Onu hiç bilmiyorum usta bana indirmeden hallederim dedi.

Doğan l düz motora uygun supsan eksantirik milde yok hiç internette bu işi nasıl çözerim
Bana Ankara’da motor mecbur inecek fincan takımı ile beraber değişecek dediler 2000 tl işçilik fiyat verdiler. Motor inmeden değişmesi masraf ve uğraş  olarak daha az olur tabi.
İnternette yok yedekparçacıya gidip getirtmesini istemek lazım
Motoru indirmeden değişim yapıyorlar mıknatıs yardımıyla kadehlerde sorun yoksa yapılabilir onuda usta bilir
aracın evveliyatını bilmiyorsan bence söktürt ama biraz daha fiyat artar çünkü motor takozudur şudur budur değişebilir o tarz durumlarda. indirmeden yapan sadece eksantırık odaklı olacağı için çok bir işçilik ve malzeme gitmez diye tahmin ediyorum.
estaş alma 6/8 ay sonra ses yapmaya başlıyor