Tofas Team

Tam Versiyon: gaz takılması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
cümleten iyi günler
bi arkadaşım için soruyorum.98 model enjeksıyonlu doganı var.gaz pedalı takılı kalıyor gıbı oluyor.rolantıde kendı kendıne devir yükselıyor.
böyle bı sıkıntıyla karsılaşan var mı acaba
Ben yaşıyorum aynı sıkıntıyı gaz pedalı 2000 devirde fln takılı kalıyor acilen yaptırmam lazım gazdan bıraktımmı araba gitmeye devam ediyor fren etkili olmuyor debriyaja basmam gerekiyor
bizim arkadaş bi kaç ustaya gıtmış ama enjeksıyonlu olduğu ıçın bı çare bulunamamış
mekanik hakkında: kelebekler acık kalıyor olabilir el jiklesi var mı 88 modelde bilmiyorum ama o etkili oluyor benmde basıma gelmişti jikle kelebeği tam kapatmıyordu.

enjeksiyonlu: aracı bilgisayara baglanmalı ve hata var mı kontrol edilmeli elektronik olabilir sorununuz
(29.01.2013, 22:11)pisyanci yazdı: [ -> ]mekanik hakkında: kelebekler acık kalıyor olabilir el jiklesi var mı 88 modelde bilmiyorum ama o etkili oluyor benmde basıma gelmişti jikle kelebeği tam kapatmıyordu.

enjeksiyonlu: aracı bilgisayara baglanmalı ve hata var mı kontrol edilmeli elektronik olabilir sorununuz

aynı sorun bendede var 2000 devirde kalıyo araba ama jikleden olduğunu biliyorum kaputu acıp el jiklesini yitince düzeliyo yağladım mekanizmayı düzelmedi ne yapmam gerekiyo*?
Büyük ihtimal jikle mekanizmasının içindeki zemberek malzeme bırakmıyor 30 tl olması lazım değiştirebilirsiniz.
(30.01.2013, 00:19)umuttuner yazdı: [ -> ]Büyük ihtimal jikle mekanizmasının içindeki zemberek malzeme bırakmıyor 30 tl olması lazım değiştirebilirsiniz.

umut abı benım sorumun cevabımı bu Smile
kardes enjeksiyonluda el jiklesi yok o snn sorun değil
evet arkadaşlar yokmu yorumu olan
bendede vardı aynı olay arcım 94 model bu gaz telini tutan bi lastik var motorun orda o kopmuş gaz verdigimde takılıyor sonra yavaş yavaş bırakıyordu jikle bulunuyor bu arada
Sayfalar: 1 2