Tofas Team

Tam Versiyon: Motor Bazen Sessiz Bazen Sesli Çalışıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar 92 şahinim var düz motor bu araba bazen çok sesli bazen çok sessiz çalışıyor ne sebepten yapar bir türlü bulamadım. Şöyleki örnek veriyorum 100 ile giderken yağ gibi akıyor araba yeri geliyor kaç km de olursa olsun acayip yüksek sesli çalışıyor araba belki psikolojik ama sanki çekişte düşüyor bildiğimiz böğürüyor. Bide bu sesli çalışırken ortalama 90 km hızlarda acayip bir uğultu geliyor arabadan ama bazende dediğim gibi sepsessiz varmıdır bunu yaşayan veya bir fikri olan. Hepinizi öpüyorum sevgiler..
Gaz yada Hava Ayarından yapar Bunu Ama Oda Sürekli Değişmez. Şu Olabilir Gaz Ayarın Çok Açık yada Çok Kısıktır Bir Boğulma Tarzı Ses Duyabilirsin.

Hani Aklıma Gelen Genelde Şarj yada Su Pompası Tarzı Uğultular Olabilir. Bahsettiğin Ses Motor Sesi Mi Kesin? Belki  O Anda Hafif Rampadır yada Rüzgar vs Alıyordur Araç Ne Bileyim Olabilir Yani.Genelde 4.Viteste Biraz Daha Sessizdir Bu Araçlar.

ARkadan Uğultu Geliyorsa Şaft Diferansiyel En Önemlisi Akslarda Sorun Olabilir Üstüne Düş Derim
Acaba ısinmadan önceki sesi ile ısındıktan sonra fark mi oluyor
Ateşleme bobini yakında bırakır gibi ya eminde değilim bekleyip görelim Smile
Sorunu buldum uğultu yapıyor diye değiştirdiğim ön teker bilyaları yanlış monteleme yüzünden hayla ses yapıyormuş tekrardan değiştirdim sorun düzeldi. Konu kilitlenebilir. Teşekkür ederim