Tofas Team

Tam Versiyon: Bagaj Lamba Otomotiği Bozuk
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Ünlüden 25 tlye aldım fakat devreyi tamamlamadı bir türlü.ertesi gün gittim değiştireyim dedimde, 10 15 tane ölçü aleti ile ölçtüm ettim yine çalışmadılar. devreyi tamamlamıyor bir türlü. internette orjinal diye satılıyor ama ondan mı alsam yine bozuk çıkma ihtimali varmıdır bunların acaba?


Topun değdiği yerlere ve topa ince zımpara cek dene bizimki komple paslı idi oksitde var zımpara cektim sorunsuz çalışmıştı.
Ustam bilyenin temas ettiği yerleri zımpara ile ufaktan kazımayı denedin mi. Benim de yıllardır aynı parça, göz kırpmaya başladığı zaman tormavidanın ucu ile kurcalayıp pas sökücü sıkıyorum toparlıyor.
@morf1in lehim attım ona rağmen zor bela atlar gibi oldu ama yinede çözülmedi. bu muhtemelen yan sanayı metalıde lehimi zor tutuyor eğer orjinalınde sorun olmayacaksa ona göre alır takarım orjinalı. yoksa direk elimdeki dağıttığımı onarımı deneyeceğim. altta kı geniş metal yoldan bilye akım geçirmiyor. ha şuda olabilir bilyeyi büyütüp ağır birşey koyarsam belki teması artacağı için düzelebilir
@DarkredBlue61 zaten topun kutusunun yarısını kı4mışsın iş görmezki o videodaki alırsan metal yerleri gri olansan değil sarı olandan bulursan ondan al orjinali o sekil oluyor.
@morf1in  3 5 büyük parçacı gezdim ona rağmen yarısında yoktu. yarısıda yan sanayiydi. başkasındada ölçüp denedim sonuç yine aynı devreyi tamamlamıyordu. 


eğer çok sıkıntılıysa uğraşmaya gerek yok başka çözüm bulayım olmadı. illa ki benzer mantıkta anahtar vs vardır
@DarkredBlue61 aslında kilidin orlara veya sizin bagajda illa sert kapanmasın diye kosede bir yerde lastik vardır oraya kapı switch vs uydurulabilir diye düsunüyorum

Kilide yazmışım kilit karsılığının orlara
Ustam bu metal bu şekilde ledim tutmaz, üstündeki kaplama dan sebep, kazırsan belki, ama güçlü bir lehim makinesi ve biraz solüsyon lazım, demir diğer türlü zor lehimlenir.
Bilya dibe düştüğünde iki metalin üstüne oturuyor geçiş yapıyor ben güç bela oraları bi de bilyayı zımparalayıp tamir etmiştim bir keresinde eğer bulabilirsen başka bir bilya ile de dene ya da elindekini zımparala iyice
bizimkine takmak için bundan bende almıştım düzen tutturamadım bende gittim kapı switchi alıp montajladım senelerdir sorunsuz kullanıyorum ve çok hassas, birisi kumandasız bagajı açmaya kalktığı an alarm ötmeye başlıyor
Sayfalar: 1 2 3