Tofas Team

Tam Versiyon: sizce napmalıyım ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Ersin hiç uğraşma uzatma falan bunlar yaramaz çıkma temiz kaput bul al tak olsun bitsin tertemiz çıkarsın işin içinden
(27.01.2013, 20:53)Falcon417 yazdı: [ -> ]Ersin hiç uğraşma uzatma falan bunlar yaramaz çıkma temiz kaput bul al tak olsun bitsin tertemiz çıkarsın işin içinden

bende öyle düşündüm hep fakat aklımı karıstıran arkaddaslarım oldugu ıcın byle bi konu actım musti :S
Abi zaten polisler rahat vermiyo kaput kaplatıp ceza yeme çift renk değil diye , çift renk ve folyo masrafı yerine çıkma kaput al tak , karlık yakışmış bu arada abi karlıksız olmuyodu.
(27.01.2013, 21:08)kadireren yazdı: [ -> ]Abi zaten polisler rahat vermiyo kaput kaplatıp ceza yeme çift renk değil diye , çift renk ve folyo masrafı yerine çıkma kaput al tak , karlık yakışmış bu arada abi karlıksız olmuyodu.

saol melihim,aynen polıslerle muhatap olmak ıstemıyorum flım cezasının acısını daha atamadan,tamam dedgın gıbı olsn bn cıkma temız kaput alayım,cıkmacıyada bunu verırı uste azda para verır,boyattırırım 249 boyayla Gülümseme takarız uzerıne orjınal gıbısı yok hakket cocuklar kafamı karıstırdı oyuzden sordum sızlere Smile
Melihim ?? naptın abi sen ya..
(27.01.2013, 21:17)kadireren yazdı: [ -> ]Melihim ?? naptın abi sen ya..

kadir hatlar karıştı Big Grin cunku genelde senle melıh abi abi dediğiniz icin kusura bakma kardesım karıstırdım Smile
adam gibi bi usta yapabilir belki yenisi kaç para bilmediğimden söylüyorum bunu, hangisi daha ucuza geliyorsa ve mantıklıysa.
(27.01.2013, 21:19)B.TT.L yazdı: [ -> ]adam gibi bi usta yapabilir belki yenisi kaç para bilmediğimden söylüyorum bunu, hangisi daha ucuza geliyorsa ve mantıklıysa.

değişmek daha ıyı serkan cünkü içerden hafıften cürüme var etekde ellendiği kaynak gördüğü icin..
Ersin abi valla üzüldüm yani hani söle bi hediye felan mı yollasan napsan moralimi yerine getirsen Big Grin

Serkan abinin dediği gibi eklede olabilir belki abi fiyat almak lazım yaptırmak mı değiştirmek mi daha uygun fiyata geliyo.Yaptırmak uygun ama değiştirmekle aradaki fark az olursa değiştir derim.
bencede temiz bi kaput bulup boyatıp takmak en orjinal şekil olur Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5