Tofas Team

Tam Versiyon: Silecek Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim aracımda sileceklerle ilgili birden fazla sorun var yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim.

1- Silecek 1-2-3 kademede de sorunsuz calısıyordu ne olduysa 3.kademe gitti 2. çalışıyor ancak 1. kademeye aldığım zaman zaman araları aynı şekilde olmuyor bazen tam zamanında bazen geç çalışıyor sağ sinyal verdiğimde  ve frene bastığımda vaktinde devreye giriyor garip bi arıza çözemedim. Örneğin frene bastım silecek çalıştı ancak freni bırakmadım ben freni bırakana kadar veya sinyal verene kadar bidaha devreye girmiyor.

2- silecekler bazen olması gereken hizadan aşşağıya düşüyor dışarda ön camın altındaki fitile geliyor bunu neden yapar gördüğüm bazı tofaşlarda ne kadar hızlı da olsa yavaş da olsa belirli bir hizadan aşşağıya gitmiyor benim böyle değil böyle olması için ne yapabilirim ?
Aleykümselam

Silecek motorunu sökeceksin kömürleri değiştireceksin bir de far rölesi bağlarsan on numara olur, kolları taktığın yerlerde yalama olabilir o yüzden bazen aşağıda duruyor olabilir onada bakarsın