Tofas Team

Tam Versiyon: Parkları açınca kontağın açılması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Fotoğrafı nereye attın  neydi?
O sigortaya bağlı seylerin tesisatında bir yerde kontakli artı kablosuyla kisa devre var gibi o halde.
Abi yüklememiş fotoğrafı yeni farkettim. Şu sigortayı çıkardığımda parkları açınca kontak açmıyor yada kontağı açınca parklar yanmıyor. Fakat sigortayı çıkarınca kontak kapalıyken parkları açtığımda sadece sol ön park ve sağ arka park yanıyor. Kontağı açtığımda hepsi yanıyor. Tablayı söktüm tüm kabloları takip ettim yok ne açıklık ne birleşme yok. 4 tane elektrikçi gezdim adamlar bakmıyor. Birisi hava kötü diyor diğerleri bakıyor komple sökülmesi lazım heryerine bakmak lazım şuan yapamam diyip yolluyor. Araçta bir dünya sıkıntı hallettim. Şu sıkıntı beni araçtan soğuttu. 
[Resim: Screenshot-2023-03-14-00-37-25-62-40deb4...480b12.jpg]
Göğüste park açınca yanan herşeyin sigortası o parkın iki sigortası var yanındakiyle birlikte onu çıkarınca dediklerinin düzelmesi ondan yani eğer torpidoyu sökebilirsen komple tesisatı inceleme fırsatın olacak çünkü anahtardan değil dedin
Ya da şöyle yap göstergeyi sök onu incele sol baş sarı kırmızı kabloya bir yerlerden kontaklı artı temas ediyorsa o da dediklerini yapar
Abi tabla değişti. Göğüs söküldü arkasındaki tesisata bakıldı açık kablolar vardı hepsinin ucunu kapattık. Yeri olanları bağladık. Direksiyon söküldü kontak söküldü bakıldı far anahtarı değişti hepsine baktık yok allah yok. Düzelmedi. Usta pazar günü getir dedi. En son bakacağımız yer stoplar kaldı dedi. Eğer ordanda değilse beni aşar bu konu dedi.
Stopta kontaklı artı yok ki parkı açınca kontağa artı düşsün sinyal kolunun soketlerini söküp dener misin bi de
Göğüs vs sokuk galiba şu an parkları ac sırayla sigorta kutusu harip her seyin soketini tek tek sökmeye baslasan bulabilirsin belki
mantık yürütüyorum acaba otomatık far sensörü vs yaptılarda iptal vs ettiler sonrada kabloları sökmediler şaşe mı yapıyor? yani her yeri sökmüşsün daha ne kaldı geriye. hazır söküldü olmadı çıkma tesisat at arabaya yanı herşeyi kesip biçmişler bir yerlere göndermişler. bu yüzdena araçta birşey yaparsam kesinlikle orjinale dönüş kısmında sorunsuz olması için uğraşıyorum. geçenlerde yine fark ettim adamlar kapının - kablosuna bir kablo dolamış bırakmışlar. ucu açıkta duruyordu. bir yere temas etse lambalar kapanmayacak etmeyecek uğraş dur sonrra  Görmeyim  acaba sendede aynı durum mu mevcut? 


benim aklıma gelen senin kontak tarafında sorun olması. yani kısalar ve far anahtarı vsde belki sorun yoktur ama sonradan takılma birşey bir şekilde voltaj atlatıyor olabilir. 



zamanın varsa bu dayıyada bir sor olmadı yani anlıyor gibi ama ne zaman iş yaptıracak olsam nasıp olmadı başka şekilde çözdük. 
Çiçek Oto Elektrik
05553969845
Şaşmaz 2559.Sokak (Eski 34) No:34


illa ki çözülür hele ki gögüs filan sökülmüşse olmadı birine vereceksın arabayı sanayıde referans oldukları kım varsa teker teker göstereceksin. iila kı bu sorunu yaşayan birisi vardır ve çözümünü tecrube etmiş birisi çıkacaktır. muhim olan o kişiyi bulmak. bazı elektrikçiler tesisata bakıyor kurcalanmış deyip hiç girmiyor. adamlarda haklı bir yere tutuyor diğer yerden patlak veriyor. o yüzden bazıları haklı aslında.

çıkma kutu dene diyeceğim ama fark eder mi bilemem bazılarının elinde oluyor aslında kutu filan
Sayfalar: 1 2 3