Tofas Team

Tam Versiyon: Tofaş slx motor subap sesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Abiler 2 ay önce sıfırdan slx motor topladım. Çıkma blok aldım 0.6 silindir büyütme yaptırdım, sıfır üst kapak aldım. Açık hava filtresi taktım. Headers ve sona kadar düz boru koydum. Baskı balatam sıfır değişti.
Ama aracımdan beklediğim performansı alamıyordum, sorunu hava-yakıt oranında buldular, ayarladık dediler olmadı. Karbüratörümü ayara gönderdiler, olmadı. Sıcak soğuk fark etmeksizin subap sesi geliyor. Yağ eksiltiyor. Sıfır motor yağ eksiltir dendi, çok saçma değil mi?
Bana en son üst kapak açılacak motorda sorun var demişlerdi, detay vermediler. Niye öyle dendiğini de bilmiyorum. Şuan usta da beni başından attı bakmıyor. Başına böyle bir sorun gelen oldu mu? Ben ne yapacağım?
Subap ayarını kapakçıda yaptır sonrasında kaliteli bi yağ koy bi bak duruma bence.
Standart bir motor toplamışsın ekstra performans vermezde subap sesi varsa bişeyleri yanlış yapmışlardır sakaryaya ft power'a götür imkanın varsa
Çok saçma Olmuş Nasıl Usta o ya Yaptığı işin arkasında değilmi _?Slx Motorda yağ eksiltmesi normal yağ değişiminden diğerine 0,60 - 0,80 normal Araç Bi serilik vardır ama son hız kaç _? Avans ayarına baktılarmı _?Sabahları geç çalışıyormu _?