Tofas Team

Tam Versiyon: çok yakmaya son :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bu tür cihazlar para tuzağıdır. Lütfen ciddiye almayın.

Yakıtın içindeki atomların düzenlenmesi işi, rafineride yapılır. Ham petrol benzin, dizel, LPG, kerosen gibi maddelere ayrıştırılmak için yüksek sıcaklık ve basınç altında kimyasallar kullanılarak işlenir.

Bu işlemin basit bir mıknatıs tarafından anlık olarak motor üstünde yapılması, sadece aldatmacadır.
benim aracımda var marka aynı değil ama bu aletten var bildiğimiz mıknatıs ben aldığımda üstündeydi bende sökmedim faydası yoksa zararıda olmaz diye düşündüm bi faydası olduğunuda hiç düşünmüyorum fasa fiso işler bunlar Smile gerçekten işe yarasa sıfır araçlarda orjinal parça olarak kullanılır
Benim araçtada var merak edip bakmadım bile tasarruf etti mi diye bende etmeyeceği kanaatindeyim..
Tasarruf ederse kar Smile etmezse dursun zararı yok :haha
(26.01.2013, 01:39)R. Reis yazdı: [ -> ]Benim araçtada var merak edip bakmadım bile tasarruf etti mi diye bende etmeyeceği kanaatindeyim..
Tasarruf ederse kar Smile etmezse dursun zararı yok :haha

bende aynı mantıktayım Smile
(26.01.2013, 01:50)doqukan yazdı: [ -> ]
(26.01.2013, 01:39)R. Reis yazdı: [ -> ]Benim araçtada var merak edip bakmadım bile tasarruf etti mi diye bende etmeyeceği kanaatindeyim..
Tasarruf ederse kar Smile etmezse dursun zararı yok :haha

bende aynı mantıktayım Smile

Valla bizim araçlara ne yaparsan yap yaktığı oran aşağı yukarı belli onun altına düşmez diye düşünüyorum..

Motor bakımlıysa biraz daha az yakacaktır..
Benim düşüncem motora gerekli özeni göstermek artık ne yakarsa Smile
durumun varsa değiştircen düzgün araba alcan tofaş kullanıcısıyım ama tofaştan memnun değilim yaktığının karşılığını pek vermiyo motor bağırdığı kadar gitse yanına hiçbi araç yaklaşamaz Smile
bu aparattan bir arkadaşımda vardı.ben ince yakıt hesabı yaptığım için bana verdi, bi bak bakalım fark edecek mi diye..2 ay boyunca takılı kaldı aracımda..hiç birşey farketmedi.tamamen para tuzağı.arkadaşların dediği gibi,madem işe yarıyorsa neden otomobil üreticileri fabrikada takmıyor ??
slm. arkadaşlar bende aldım bu cihazdan 2 aydır kullanıyorum yakıtımı ölçtüm hiçbir değişiklik yok tavsiye etmiyorum almanızı benim param boşa gitti sizinde gitmesin.
Sabah 2 dk erken kalkan nasıl bişey yapmalıyım da havadan para gelsin milleti söğüşleyeyim düşüncesi içine giriyor.2 mıknatıs tüm yakıt sorunlarımızı çözecek artık.Bi de yok şurdan yok buradan raporlu demiyorlar mı sinirlerim tepeme çıkıyor.
(26.02.2013, 01:16)Nihat86 yazdı: [ -> ]Sabah 2 dk erken kalkan nasıl bişey yapmalıyım da havadan para gelsin milleti söğüşleyeyim düşüncesi içine giriyor.2 mıknatıs tüm yakıt sorunlarımızı çözecek artık.Bi de yok şurdan yok buradan raporlu demiyorlar mı sinirlerim tepeme çıkıyor.

takma kafana bizim türklerin geninde var insannı nasıl tokatlarız die,bizlere düşen gözü acık olup böyle şeylere kanmamak Smile
Sayfalar: 1 2 3