Tofas Team

Tam Versiyon: Ses Sistemi Önerisi (Kablo,Twetter)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Şimdi konuya geçeyim ilk merak ettiğim şey arkaya Pandizot koyarken genel ses sistemciler arkadaki demiri kesiyormuş demiri kesmeden Pandizot oraya oturmuyor mu kestirmek istemiyorum.

2. elimde 1 takım vibe eski seri 20cm var 1 takım daha alıcam arka pandizotta 4 adet vibe ölüm serisi 20cm olucak bunların yanına çok kulak patlatmayacak tweeter arıyorum bir yandan vibe twetter istiyorum ama fiyatlar çok pahalı önerilerinize açığım. 
amfim: q line 200.4 ab class 

3. kablo olarak hiçbir şey almadım şuanda arabanın üstünde sadece 1 adet bass bağlı eski bir amfiyle onu söktürecem, kablo olarak 

for-x pro 4 ga yeşil güç kablosu 
for-x pro 14 ga yeşil haporler kablosu
for-x 1122 g bakır rca

eksik bir şey varsa almamı gereken bir şey varsa söyler misiniz bir de bu kablolar iyi midir
Pandizot sacını kesmiyorsun kabartma pandizot koyduğun için orayla alakası kalmıyor
Tweeter olarak öne torpidonun üstüne bir çift tss20 koy arkaya gerek yok bence
Kablo tesisattada eksik görünmüyor
Hocam , iyi günler o Tesisata koyacağın tweeter bütçenide aşmayacak şekilde avatar tbr57 modelidir gönül isterdi vibe eski seri tweeter koy. Ek olarak tweeter için amfi alırsın iyi olur mobass 55.4 veya qline 40.4 ikisinden birini alabilirsin. Kabartma pandizot yaparsan kesmeye gerek kalmaz veyahut 45 derece açılı yaptır pandizotu yine kesmeye gerek kalmaz. Ayrıca o vibe için amfi yetersiz kalır qline 250.4 veya 300.4sq modelini takarsan beslersin. Güç kabloların o konuda sıkıntı yok onlar iyidir ama forx sigortalı blok dağıtıcı koyarsan daha sağlıklı ve daha iyi olur kabloları ofc almaya bak. Bass falan koyucaksan şarj dinamonu veya Ek akü koyman gerekebilir.