Tofas Team

Tam Versiyon: Kapı Kilit Karşılığı Ayarı.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese yakşamlar bizim sağ ön kapı kilidi değişmişti değiştiren kaportacı değişmemek icin kapi kilidinin ayarıni felan degisti bir seyler yaptı sonra eski haline getirdigi sandı kilidi taktı tamam kapanmasında hic sorun yok çok yumuşak kapanıyor ama kapanınca bi yarım cm kadar arka kapıdan yukarıda kalıyor ben bunun kilit karsıligindaki yıldız vidaları gevşetsem altındaki somunu gevsetip üzerine ufak tıklatsam kapı ayarı bozulurmu?

Hatta arka kapıdan yukarıda olması yarım cm bile yok ama kapının üstü sürtmüş kilidin alt tarafı sürtmüş yani.
menteşeden yamuksa kilidi kaldırsan bile bu sefer klide vuracak. direkte filan çürük yok değilmi? foto varmı detaylı kapanınca boşlıkları fılan belli olacak şekilde
@DarkredBlue61  o tarafı  direkte vs cüruk yok zaten en duzgun kapanan kapıdan bir taneside sadece mm olarak kilit karsılığı yukarda kapi kilidini degisen usta ellemeden öncede şıkır şıkır idi ama simdi kapanında mm olarak yukarda resimde görürsün.

[Resim: Screenshot-20230220-215234-Gallery.jpg]

Bu arada kapı kilit karsılıgindan menteşeye nasıl geçtin yahu Görmeyim
ayar şim pulları var, karşılığın altına konuyor ama menteşeye konuyor mu bilmiyorum, üstte deyince ben kapı dışarıda kalıyor sandım.
@finder o kadarda değil ya benim dediğim dış kapı kolunun sol üst tarafindaki köşe arkayla esit degil kilit karsiligini gevsetip ustten vursam kapı kapanmasını etkilermi yani su anki yumuşaklığını?
sanmam @morf1in ustam, benim ön direk çürüklerini tamir ettirdim, sonrasında kilidi değiştirdim, benim ön kapı içeri giriyor, arka kapı açılmıyor, karşılıktaki somun ile ayarlamam gerekiyor. henüz el atamadım.
@finder ya şey kapı kilit karşılığına pul konmuyor menteseye koyulur o yanlışın var orda kilit karsıliginin vidasini gevsetir yanindan vurar kaydirirsin kapi iste ise dışa doğru.

Kapı içte ise dicektim yanlis yazmışım.
https://www.google.com/search?q=tofa%C5%9F+kilit+%C5%9Fim+pulu&tbm=isch&ved=2ahUKEwjV9Ybv-6T9AhVHnf0HHR7PAakQ2-cCegQIABAC&oq=tofa%C5%9F+kilit+%C5%9Fim+pulu&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzIFCAAQogQ6AggpUIAHWI0TYPIZaABwAHgAgAGnAYgBgwiSAQMwLjeYAQCgAQHAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=4dvzY5WBL8e69u8Pnp6HyAo&bih=737&biw=393&client=ms-android-xiaomi-trev1&prmd=isvn#imgrc=EA-pROr6GutIWM
bu karşılık için diye biliyorum. Sağ arkanın karşılık demiri baya paslanmış benim. Onu da aradan çıkaracağım. Altında pul da var sanırım.
@morf1in Kapı kilit karşılığının altında ayar pulları olur şunun gibi https://www.baslaroto.com/murat-131-dogan-sahin-kartal-kapi-kilit-karsilik-ayar-pulu-4222578-4222579 
Peki sen ustaya ayar yaptırmadan önce de kapı böyle yukarıda mı duruyordu ? , yoksa ayardan sonra mı böyle oldu. Belki öncesinde de böyledir farketmemişsindir.
aslında kapının hızlarıda güzel bir anormallık yok gibi. Benim Bildiğim Kadarıyla Direkte Olan Kilit Karşiliğindan Daha Çok kapının İçeri Dişarisi Ayarlanıyordu. Olmadı Dediğin Yeri Oynat Nasılsa Altında İz Kalacak Toz vs Eğer Fark Etmez ise Yine Aynı Yerine Alırsın. Hatta Forumdamı Görmüştüm Yoksa You Tubede mı Birisi Detaylı anlatıyordu Kapı Ayarını.

Ha Çok Sıkıntı Dersen Menteşenin Üstüne Pul Koyarsan Az Aşaği Sarkar Gibi Öyle Dene Olmadı
Sayfalar: 1 2