Tofas Team

Tam Versiyon: Direksiyon altından soğuk hava geliyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
S.a arkadaşlar şimdi benim 94 model şahin arabam var bir haftadır direksiyon altından biyerden soguk geliyor nereden gelir bilgisi olan arkadaş var mı ayaklarımız donuyor sol klima kapalı hortumu felan takılı yerinde başka nereden olabilir acaba????
Kaloriferden değilde, direksiyonun altında motor tarafından gelen elektrik kablolarının geçtiği delik var, oradan hava alıyor olabilir.
Dışarıdan hava alma açık kalmış olmasın?
Kalorifer Motorunu 3.Kademeye Al ve Kaloriferden Sıcak Soğuk Ayarını İkisinide En Düşüğe Alıp Bir Dinle Bakalım Motor Sesi Boğuluyor Mu. Şayet Boğulmuyorsa Kaloriferden Geliyor. Boğuluyorsa Hava Yönünün Camlara Doğru Olduğuna Emin Ol.

Sağ Sol Camlara Giden Hava Hortumuda Çıkmış Olabilir


Motor İçi yada Tabanda Delik vs Varsa Telfeondan Müzik Aç Son Ses Biriside İçeriye Geçsin Telfeonun Hoparlörünü Gezdirin Araç İçinden Dinleyin Anlaşılır Öyle Birşey. Sigara Dumanı vsde Olabilir.Araçta Çrük vs Vardır Olur.

Aleykumselam
Direksiyon mafsal milinin geçtiği yerde körük var o çıktıysa ayaklarına soğuk hava vurabilir
(14.02.2023, 17:21)Falcon417 yazdı: [ -> ]Direksiyon mafsal milinin geçtiği yerde körük var o çıktıysa ayaklarına soğuk hava vurabilir

Abi o körük satılıyor mu bende yeri görüyorum oradan
@01burak01  Hiç duymadım satıldığını sanmıyorum
@Falcon417 @01burak01 Ürün bu mu 

[Resim: koruk.png]
@ykeles  İnternetten mafsal resimleriyle karşılaştır benziyorsa budur
@Falcon417 Bu gibi duruyor abi . @01burak01 Eğer alacaksan çöpelli otoda mevcut sipariş verebilirsin fiyatı da makul. Ürün kodu 5945830.
Sayfalar: 1 2