Tofas Team

Tam Versiyon: jikle otomatiği vidası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
dostlar.acil yardımınıza ihtiyacım var.bu karbüratörün hemen altındaki; gaz telini geren vida hangi yöne çevirilirse rolanti düşer? yani rolanti düşürmek için;farlara doğrumu çevirilecek,yoksa ön cama doğru mu? teşekkürler.
Klasik vida işte sola çevirirsen düşer sağ çevirirsen yükselir
[Resim: images.jpg]

@Falcon417 görseldeki jikle vidasıda aynı şekilde sağa çevirince rolantiyi yükseltir mi.? bu araba deli edecek beni. sağa ve sola çevirme ile tepkime yok. 🤔🥴😩
Rolantin yüksektir ozaman

Yada jiklen çalışmıyodur
Abi sen bi resim bişey at nasıl oluyor o dediklerin anlamıyorum resimdeki vidayı sıkarsan gaz telini iteklemiş olur tabi ki araç gaz verdiği için rölanti yüksek olur
@Falcon417 Mustafa bey. bende çözemedim. ne öndeki rolanti vidası, nede arkadaki jikle ayar vidası işlemiyor. sağa sona kadar, sola sona kadar çevirsen bile rolantide ne yükselme ne azalma var. iki vidayıda komple söküp elime alıp baktım, yalama olmuşlar gibi. araba mükemmel temiz motor ve herşeyi. ama sadece bu sorunu var. çalıştır araba uçacak. devir 20-25 arası. haliyle bağırıyor. gaza basmadan araba rahat kalkış yapıyor. bi düşüremedik şu rolantisini 1000 devire. gün içi foto atayım inşallah.
Üstten karbiratör kelebeği felan takılı kalmis olmasın?
@morf1in hocam. karbüratörde jikle kelebeği yok şu an. önceki bir açtığım konuda belirtmiştim. usta lpg de gerek yok diye 2 hafta önce sökmüştü. vidaları ile kenarda duruyor.
Jikle kelebeği değil normal kelebek takılı kalmış olamazmı yani gaz telinin bağlı oldugu kelebek
Gaz telini karbüratörden ayır yine de bağırıyor mu araç ?
Sayfalar: 1 2 3 4