Tofas Team

Tam Versiyon: sinyallere turuncu folyo denedik..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
boşlukta sinyalleri söküp istanbuldan sipariş ettiğimiz turuncu folyoyu kendi el emeğimizle kapladık..

iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederiz..

sinyallerimizi folyomuzu maket bıcağımızı ve saç kurutma makinemizi hazırladık sanayi usulu ısı tabancamız olmadığı için saç kurutma makinesi işimizi gördü..

[Resim: DSC_0044foruma_zpsbe14c8fd.jpg]

[Resim: DSC_0045foruma_zps38f77557.jpg]

[Resim: DSC_0046foruma_zps1dec362a.jpg]

[Resim: DSC_0049foruma_zps83f9dfa2.jpg]

sinyallerimizi taktık yerine arac biraz pis ve aceleden bu şekil çektik kısa zamanda daha temiz ve net fotoğraflarla karşınıza çıkıcaz..

[Resim: DSC_0051foruma_zps76c251f8.jpg]

[Resim: DSC_0052foruma_zps6d8bfa55.jpg]

[Resim: DSC_0054foruma_zps60157a66.jpg]

[Resim: DSC_0055foruma_zps939cc958.jpg]
Kardeş güzel olmuş.Sen bu arabayı nerden aldın?Sormamın sebebi bu arabanın toplanmadan önceki hali vasattıda.Fotoları elimde mevcut.4000 tl ye satıyolardı toplanmış halini.
Çok iyi olmuş elinize sağlık
Bence Güzel olmuş yapmasını falan iyi yapmışsınız da ben kırmızıya yakın renk araçlarda kırmızı folyoyu daha güzel buluyorum.Birde tavan lambasına da yapmışsınız sanırım onunda fotosunu bekleriz. Smile
(23.01.2013, 15:32)YukselGumus yazdı: [ -> ]Kardeş güzel olmuş.Sen bu arabayı nerden aldın?Sormamın sebebi bu arabanın toplanmadan önceki hali vasattıda.Fotoları elimde mevcut.4000 tl ye satıyolardı toplanmış halini.

yorumun için teşekkürler yüksel kardeş.. kardeşim biz bu aracı tekirdağ malkarada otururken galericiden aldık 131'imiz vardı arac önceki hali 34 plakaymış önceki sahibinde zaten aracta daha önceden oynanmış yerleri var önce farlar stoplar kapı çıtaları bide önden hafif darbesi varmış sağ arka çamurluk macun görmüş bunlar bizden önceki haliyle.. sizde fotoğrafları varsa rica etsem atabilirmisiniz pm'den merak ettim arac aynı arac mı acaba..

(23.01.2013, 15:38)volkansrky yazdı: [ -> ]Çok iyi olmuş elinize sağlık

yorumunuz için teşekkürler imzaki aractan gördüğüm kadarıyla aracınızda cok iyi duruyo farlar falan jantlar çok iyi..

valla bilmiyorum nasıl oldu merak ettiğim için denedim iyi oldu sanki..

(23.01.2013, 15:44)volkanozt58 yazdı: [ -> ]baya yakışmış maşallah Smile

yorumunuz için teşekkürler.. elimiz erdiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum..


(23.01.2013, 15:57)kerem11 yazdı: [ -> ]Bence Güzel olmuş yapmasını falan iyi yapmışsınız da ben kırmızıya yakın renk araçlarda kırmızı folyoyu daha güzel buluyorum.Birde tavan lambasına da yapmışsınız sanırım onunda fotosunu bekleriz. Smile

teşekkürler kerem kardeşim elimiz erdiği kadar imkanlarla yapmaya çalışıyoruz.. bence acık renkli ( beyaz, bej, gri) yada kapalı renkte ( siyah ) daha dikkat cekici oluyo die düşünüyorum..

tavan lambasinida uyum sağlaması için denedim iyi duruyo onunda fotolarını çekicem gece ekipmanla halletmem lazım flaşlı çekimle bişey belli olmaz..
Elinize sağlık,sizin bi jant lastik projesi mi vardı yanlış mı hatırlıyorum?Bu arada o panjururu da yenileyin araç daha iyi gösterir kendini.
(24.01.2013, 02:43)umuttuner yazdı: [ -> ]Elinize sağlık,sizin bi jant lastik projesi mi vardı yanlış mı hatırlıyorum?Bu arada o panjururu da yenileyin araç daha iyi gösterir kendini.

yorumunuz için teşekkürler umut abi diyorum yaşça büyüksünüz benden.. elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum zevkimce.. panjur armasız olanından aldım hafif esneme olmuş düz durmuyo benimde içime sinmiyo o yüzden normal panjuru tercih ediyorum aslında fikrimce panjur + far altındaki çıtalar arac renginde oldu mu içide siyah gölgeli oldu mu muhteşem duruyo diye düşünüyorum..

evet abi jant projemiz jant lastik evde şuan bekliyo tekirdağda yaşıyodum şehir değişikliği nedeniyle edirneye geldim burda kimseyi tanımıyorum yakın zamanda da tekirdağ / malkaraya gittiğimde ustanın yanına uğrucam bakalım yazın işleri yoğundu olmadı kısın şimdi işler rolentidedir vakit bulabiliriz insallah.. bu işlerde para bilirsiniz ki ama traş bi iş olmasını istemiyorum olmuşken hakketten iyi bişey olsun istiyorum ondan geç olsun Big Grin güç olmasın kanaatindeyim..göbeği içeri iterdik lastikler dümdüz olduğu gibi dururdu bi anlamı kalmazdı.. bir başlayabilsek tofasteam ailesini bilgilendircem bu konuda.. Big Grin
Güzel olmuş abi elinize sağlık yakışmış Wink
Güzel olmuş, aynı folyodan bendede var ama rengi pek hoşuma gitmedi duruyor öyle Confused
Halil öncelikle kendini Üye tanıtım kısmına konu açarak tanıtmalısın
Sayfalar: 1 2