Tofas Team

Tam Versiyon: aracıma yapacaklarım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selamın aleyküm aracımın döşünü torpidoyu falan hep karbonla kaplamayı düşünüyorum yan taraf kapı döşemesinin üstlerinide aynı renk karbonla kaplayacağım sizce nasıl olur.bide göstergeyi söküp beyaz led yapmak istiyorum sizce nasıl olur.daha önceden yapmış olan abilerim kardeşlerim yardımcı olursa sevinirim
beyaz led güzel oluyor ben bulabilsem mor yada lacivert renkli led alacaktım..o renklerde rakamlar daha parlak görünüyor..silikonlu ve yapışkanlı led kullan uygulaman kolay olur..karbon konusunda pek bilgim yok. karbon kaplıcağın yerleri güzel temizlemen gerekiyor yağ ve nem olmamalı..
Torpidoya karbon folyo tutmaz tırtıklı olduğu için,gösterge işi için ana sayfadaki arama butonunu kullanırsanız yapılmış birçok örnek var.
göstergeyi kaplayan arkadaşlarımız var güzel durur yapabilirsin kapının üst bakalitlerinide mat siyah yada karbon kaplayabilirsin.
http://www.tofasteam.com/Konu-gosterge-karbon-kaplama-ve-led-doseme.html şu konudan yararlanabilirsin kadranların arkasına döşe şerit ledi silikonlu kullan sadece rakamlar görünür böylece diğer türlü ön tarafa döşersen ön cok parlak olur Wink kolay gelsn.
göğüs tırtıklı ve eğri şekilli olduğu için (eski golfler gibi kesin çizgileri olmadığından) kaplama riskli bence, kırışıklık ve hava kabarcıkları uğraştırır.
ben döşü zımparalıyacam önceden saten arkadaşlar onu belirtmeyi unuttum özür.saten ibreyi söküp yazını arkasından yapacam ve şuanda elimde fazladan bi stop var onuda led yapacam inşallah Smile ben meslek lisesi elektrik bölümü son sınıf öğrencisiyim böyle işlere elim yatkındır