Tofas Team

Tam Versiyon: Restorasyon projem
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
havalardan sebep henüz pütür atamadım arabaya, deneme için kullanıyorum, yollar tadilat aşamasında olduğundan her taraf kum çakıl, konsol takılı olmadığından, boşta giderken ön tekerlerden ayak altındaki kulak sacına bildiğiniz çakıl bombardımanı oluyor, taşların şıkırtısı hiç kesilmiyor, (hatta şimdi aklıma geldi, fil kulağındaki koca delik her şeyi içine alır orda birikir, hadi geçmiş olsun)....
dedim o bilgeye sağlam bir kauçuk ya da plastik parça koysak şu bombardımanı kesse, olmayacak şey değil aslında, aklıma gelen tek sıkıntı çok değerli tüv türk, 50x50cm plastiği teknik değişiklikten sayıp basar ağır kusuru, sanki 3000cc lik traktör motoru bağladık, tabelacılarda oluklu mukavvaya benzeyen plastik bir malzeme var, sağlam olduğunu biliyorum, onu değerlendireceğim vizeden sonra.
@finder  Bende Arabayı Sökülmüş Olarka Kullandım ettim Ama Dediğin Gibi Sankı Bu Taş vs Sesleri Daha Çok Geliyor Gibi. Ben Çamurluk İçlerine Şunu Yapmayı Düşünüyorum. İlk Araç İçine Yapacağim Müsait Zamandada Dişarisina Eğer Yapışkanı İyiyse Faydası Olur Gibi.
https://www.hepsiburada.com/turkeli-davlumbaz-ses-yalitim-malzemesi-folyolu-10-cm-x-10-m-pm-HB00000RR5LK


Düşüncem İlk Temizlik Sonra Pütür Üstüne Bu Yalıtım Onun Üstünede Tekrar Pütür. Çünkü Yoldan Gelen Taş Maş Direk kaportaya çarpıyor Muhtemelende O Yüzden Paslanıyor.

Hatta ön Davlumbazlşar Arkaya Uyarsa Hazır Sökmüşken Deneyeceğim Olmadı arka İçlerede Davlumbaz Koymayı Düşünüyorum.


Son Olarak Aracı O Şekilde Kullanmamanı Öneririm Çünkü Şaç Ham Halde ve Savunmasız O Yüzdende Korozyona Çok Müsait. Bence En Azından Bir Kat Astar At ve Üstüne Müsait Zamanda Pütür Atarsın.
@DarkredBlue61  rusyada toplanan bir kartal vardı youtubeye yqz cıkar "rusyada tek kartal" diye komple soküp toplanıyordu videolari vs vardı baya bi arka camurluğa ön mü bilmiyorum ama davlumbaz takılmış idi sadece yan tarafi curluk disina cikmis orasi kesilse gayet düzgun olmus bence.

Volkan Y. Adlı youtube kanalı.
@DarkredBlue61 uymuyor

arka çamurluk için içine pütür vs atabilirsin davlumbazlar uymuyor ama dene istersen
@DarkredBlue61 Üstad bu malzeme için şu tutuyor diye bişey hatırlıyorum. Benim aklımda da kauçuk levhalar var, ama bayağı pahalı. Ben birkaç kaç pütür üstüne yalıyitım keçesi koyacağım sanırım, 
normalde arka taraflar için de davlumbaz var, Uygun'a bulırsam koymak var aklımda, 
İşlem öncesi güzel bir temizlik ve kulaktaki deliği kapatacağım,
@finder 
@rantez22  dediğim kanaldaki kartal a bakın arka camurluk icine davlumbaz koyulmuş gayet guzel olmuş bence.
@morf1in akşama bakacağım ustam, işe gideceğim şimdi, ama fiyatlara baktım, 120-150 lira tanesi,  çok faydası olacağı kesin. teşekkür ederim.
@finder  Su Tutuyor Mu Tam Emin Değilim Daha Denemedim Kauçuk Malzemdende Var Elimde Bakalım İlk İçini Bitireyimde Sonra Dışı Kalacka Gibi Ona Göre Yapacağim Birşeyler.


@rantez22  Denedin Mi? Amortisör Tarafı boşluk Kalır Gibi Ama Diğer Taraftanda Yük Olursa Vurma İhtimali Yüksek.



@morf1in  Lada priora nın Davlumbazı imiş Galıba. Oda Türkiyede Yokmuş başka birşeyler Uyduracağiz Gibi Duruyor Ama Bu İşi Tkaip Edeceğim Nasıp Olursa Birşey Uyduracağim Arkaya. Big Grin
(09.02.2023, 09:07)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Bizim arabayı Ne Zaman Yıkasam Hayatta Kurulamam Öylece Durur Kurur Kendi

İyi ediyorsun sık topuğuna topuğuna Görmeyim 
Yıkanan araba kurulanmalı hiç değilse ufak bi tur atıp nemini salmalı kapı içleri silinmeli hatta mum sprey sıkılmalı
@Falcon417   tabi iyi ediyorum en sevmediğim şeydir Big Grin ankarada yıkayıp hareket ettiriyorumda köyde hiç olduğu gibi duruyor Big Grin bizim kapı fitilleri yanı camın dibindekilerde bayaği açık ve içeriye su almasına rağmen sadece ön sağ camın tutucu zımbırtısı paslı kalan birşeyde pas vs yok şükür kapı içleri temiz Big Grin şimdi mum sprey aldım sıkarsam ebedi biilah kurulamam arabayı Big Grin 

o bahsettiğim çürükte bu onun harici kapı üstleri temiz ve güzel Big Grin
Sayfalar: 1 2 3