Tofas Team

Tam Versiyon: Silecek Motoru Doğrumu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Herkese iyiakşamlar arkadaşlar. Silecek motorum bozulmuştu bugün sanayiden alayım dedim yağmurlar arttı iyice. Gidip bi anlık gafletle sgr marka aldım parçacı bana bunu verdi sgr 56106 fasılalıymış. Dedim benim araba 94slx normalde siyah gövde oluyor,kafaya taktı inat etti illa diyor bu olacak biz hep bunu veriyoruz neyse aldım artık. Bana verdiği bu silecek doğrumu ?. Soketi taktım direk normal çalışıyor gibi gözüküyor ama bilemedim. İnternetten baktığımda sgr 56108 slx olarak gözüküyor . Yağmur dinsin takıp deneyeceğim. Beni kazıkladımı bu parçacı yoksa doğru parçayımı verdi  Smile ?. Keşke mako alsaydım.
[Resim: Whats-App-Image-2023-01-28-at-15-36-04.jpg]

[Resim: Whats-App-Image-2023-01-28-at-15-36-12.jpg]
Tak dene sorun çıkarmazsa kullanırsın sgr kötü değildir cam krikosu için en iyi marka bu mesela
@Falcon417 Abi sgr bence de güzel marka zaten de kutunun üstünde 131 fasılalı yazıyor . Fasılasız tofaş sileceği mi var sanki. Benim arabadan çıkanın kodu bu 64342394. Araştırdığıma göre bunun bana verdiği 64300106 . İnşallah sorunsuz oturur çalışır.
Slx ile düz farklı tabi ama parçacı iddia etmiş madem sen tak yerine baktın olmuyor uyumlusunu vermek zorunda kalır zaten
sgr benim beğendiyim bi marka mustafanında dediği gibi cam kirkosunda başarılı daha doğrusu motor konusunda başarılı
@Falcon417 @kazım28 Taktim abiler sağlıklı çalışıyor ama benim arabanın üstünden çıkan orjinal motorda sabitleme civataları torx başlıydı takarken sıyırdı zor söktüm geri  . Pazartesi normal başlı civata alayımda öyle takayım daha sağlıklı olacak. Bir de orjinalinde motorun üstünde naylon gibi bir parça varmı ızgaradan gelen suyu içine almasın diye ?
Yazın sgr motor almıştım 2-3 ay sonra motor komple iptal oldu, geçenlerde mako aldım bakalım şimdilik müthiş
Evet normalde motorun üstüne bir örtü olması gerekiyor ıslanmaması için orjinali yoksa şambrel uydurulabilir üzerine ya da daha iyi bir fikrin varsa motor açıkta kalmasın
orjinal bulabilirsen orjinal al derim. ayrıca üstünü kapatmakta fayda var.
@DarkredBlue61 
Aldı taktı kullanmaya başladı okumadan yazmışsın yine 
Sayfalar: 1 2 3