Tofas Team

Tam Versiyon: motor korumayla ılgılı yardımcı olursanız sevınırım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selam arkadaslar benım golf 4 2003 model 2000 motor benzın lpg aracım var aracta gaza yuklendıgım zaman 7000 devırde gazı kesıyor acaba bu kesıcı veya motor koruma mı dıyorlar bılmıyorum o egsozlu araclarda oluyor cat cat cat dıye kesıyo kulaga hos gelen bı ses verıyor acaba bendekı ondan mı yoksa baska bısey mı bılen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım.
orjinalden kesici var. o kadara kadar yüklenmeyin sorun oluşabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=YjZwTtGsrBI yanı orjınalden sımdı benım arabanın ustundekı kesıcı egsoz taksam dırek yuklendıgımde vıdeodakı gıbı yaparmı yoksa farklı mı olur vıdeodakı cok hos ben oyle olmasını ıstıyorum bazıları dırek kesıyomus sadece gazı yanı gıcık bı ses cıkıyomus
Videodaki gibi olmaz.Sizin aracının deviri sabitliyor.106daki sistem atıyorum 6binde kesiciye giriyorsan 5800-6000 arasında git gel yapıyor.Sizinki ne kadar gaza basarsanız basın sürekli 7binde tutuyor.
Valla ona benzer ses almanız için headers ve susturucu takviyesi lazım videodan da yanlış anlamadıysam kesiciye giriyor ve kesicide gaz düşüyor bana garip geldi.
evet kesıklı kesıklı gelıyo 106 da kesıyo bırakıyo kesıyo bırakıyo dedıgın gıbı benımkı 7000 de sabıt kalıyo. bu sekıl sadece egsoz yetmez dıyosunuz yanı
Egzoz vs alsanız da fayda etmez malesef videodaki gibi olmaz.
ne yapmak gerek pekı yanı kac para masraf edersek 106 dakı gıbı olur daha dogrusu caresı yokmu
Araç beyinli olduğu için beyin programlanabilir eğer yapılırsa o şekilde olur yoksa fiziksel müdahale ile olacak bi işlem değil.Chiptuning yapan yerlerle bir görüşün.Beyin ciddi parçadır herkese elletmeyin.