Tofas Team

Tam Versiyon: doğan L sağ cam tuşu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhaba dostlar. bugün ;bulunduğum ilçede bulamadığım için İnternetten sağ cam otomatiği tuşu aldım. eskisinin üstünde ışığı yanmıyor ve aşağı yukarı yapmıyordu. yeniyi taktım 5 pin girişli. yine çalışmıyor ve ışığı yanmıyor maalesef. şoför tarafından sağ cam iniyor ve kalkıyor. ama sağ yok. sigorta 25lik ve sağlam. sorun nedir, yardımcı olursanız sevinirim.
Abi soketin’de problem olabilir,tuş takılıyken şöyle bi oyna bakalım kablolarında kesik var mı? Takip et önceden çalışıyormuydu?
@Hamza1933 arabayı yeni aldım. her aksamı çalışıyor. sadece bu tuş çalışmıyor. soketini inceledim. sağlam görünüyor ama ölçüm yapmadım. sanki elektrik gelmiyor gibi.
Bağlantı hatası olabilir mi acaba cam tuşunda S ve D harfleri motorun kabloları en baştaki eksi ile L pinleri şöför tarafından gelen kablolar bir de artı pini var acaba soldan gelenleri yanlış yere mi bağladılar

Bir üye için yıllar önce şöyle bir şema çizmiştim bağlantılar şöyle o düğmelerde
[Resim: cengovf.jpeg]
@Falcon417 hocam. araba orjinal ve hiç kurcalanmamış. sokete baktım şimdi görseldeki gibi doğru hepsi. ama tuşda tık yık hala.
Arti eksi vaemı baksana bi ledle
Artı pini kontrol et o zaman 
@Falcon417 baktım bugün hocam. tuşa elektrik gelmiyor sanki. sol kapıdaki tuşların kontak açınca ışıkları yanıyor. sağ kapı tuşunda ışık yanmıyor. ustalık bir durum mu, yoksa kendimiz halledebilirmiyiz?
Kapı döşemesini sokup kabloyu takip et kapi birlesik yerinde vs kırik olabilir
Ustalık değil yav takip et artı kablosunu belki kapı arasında koptu belki araç içinde onu halledersin
Sayfalar: 1 2