Tofas Team

Tam Versiyon: Aracım SL mi SLX mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Değerli abiler, kardeşler merhaba. İlk açtığım konu denebilir buradaki daha önce yazılmış bir çok konuda gerçekten çok fikir sahibi oldum herkese de teşekkür etmek istiyorum. Bilenlere edenlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Mayıs 2022 tarihi itibariyle 1993 model bal köpüğü bir Doğan SL nasip oldu ve aldım. Tofaş merakım hep vardı ancak ilk Tofaşım ve fazla da bir bilgim yok malesef. Aracımın ruhsatında SL yazıyor ancak 5664 de plaka sorgulaması yaptığımda "TOFAS-FIAT DOGAN SLX markalı araç" şeklinde bir ibare çıkıyor bu durum gerçekten kafamı çok karıştırdı. Döşemelerim turkuaz kapı cepleri turkuaz ve SLX tip anladığım kadarıyla ancak göstergem ve aydınlatma tuş grubu SL tip. Şimdi sormak istiyorum benim arabam SL mi SLX mi? Yoksa sonradan SLX e mi çevirmeye çalışmışlar. Öyleyse neden 5664' de SLX olarak ibare görünüyor? 

Kapı döşemelerim bu şekilde.
[Resim: IUSiIlO.jpg]


Göstergem bu şekilde devir saatli ve zaman saatsiz.
[Resim: 13.jpg]


Aydınlatma grubum ise bu şekilde eski tip.
[Resim: maxresdefault.jpg]

Bilen eden abilerimin yardımcı olmasını çok isterim. Herkese teşekkür ederim iyi forumlar.  Smile Smile
Kardeşim ruhsatta ne yazıyorsa odur. Ama döşemeler slx tip tabiki sonradan takmışlar.
Peki 5664 Hasar Sorgu Servisi' nde neden acaba SLX olarak geçiyor bir yanlışlık mı var nereden düzelttirebilirim ki bunu?
Ruhsatı yanlış çıkarmışlar çokça gördüğümüz bişey bu senin araç Doğan SL
Hasar sorgulama servisine yanlış yazmışlar o halde. Teşekkür ederim bilgileriniz için.
(15.01.2023, 20:11)buyukkaymaz yazdı: [ -> ][Resim: 9-A744828-20-FE-41-E5-A76-B-FA391238538-E.jpg]Peki 5664 Hasar Sorgu Servisi' nde neden acaba SLX olarak geçiyor bir yanlışlık mı var nereden düzelttirebilirim ki bunu?

Benim araç tanımsız tanımsız diye çıkıyor ama hasar kaydı yok bir sıkıntı olur mu
sl o  kapı döşemesi sonra takılmıs
Trafikte ruhsat çıkarken yanlışlık oluyor mesela ruhsatta 93 doğan s diyor böyle bir model normalde yok düzeltilmesi gerek ama bilmeden kullananda var bu şekilde
Sanırım trafik tescil şubeden şase sorgulamasıyla aracın fabrika çıkış dosyalarına erişebiliyorlarmış. Daha sonrasında eğer bir yanlışlık varsa bir dilekçe ile ruhsat üzerinde değişiklik yapılabiliyormuş.
sahibindene bak oada kı ılandanda anlaışılır Big Grin diğer araçların genelı nasıl fılan diye Big Grin
Sayfalar: 1 2