Tofas Team

Tam Versiyon: Arka sis lambası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ampül Tipi Isınmaya Meilli O Noktada Anormal Brşey Yok. Ön Farları 2 3 Sn Yaksan Kavrulur Bildiğin.Buda Zamanla İçeride İs Yapıyor ve Karartıyor Ediyor.Seninde Zamanla Arka Stop Solabilir. Eğer Duy Soketlerde Gevşeklik Filan Varsa Eritebilir Bağlantıları Kontrol Etmeni Öneririm.

İşin Diğer Kısmı Parlaklık Demişsin Evet Parlak Olacaktır Fakat Burada Kul Hakkınada Girmeye Gerek yok Diye Düşünüyorum Muayane  vsde Sorun Olabilir. Sisli Havada Filan Açarsın O Şekilde Kullanırsın En İyisi Bence.
@DarkredBlue61 yapacak olan için en mantıklısı;sadece arka sislere yapmak bence. oda kısa süre kullanım için. dediğiniz gibi diğer lambalarda ve muayenede sorun çıkarabilir.
Ulan 5w ile kul hakkı ha yani varya ne desem bilemiyorum nutkum tutuldu :haha :haha :haha
"sisler kaç metre uzaktan çok canlı yanıyor." ayrıca sis lambalarının kullanım durumu söz konusu.burada kanuna aykırı doğal olarak arkadan gelenı , rahatsız edebilir yanlış kullanımda. bizde buna kul hakkına girmek diyoruz. uzun yola giden arkadaşlar yada şehir içi gereksiz sis lşambası kullanımından şikayetçi olan birçok kişi var. bu belki tofaşta çok etkili olmayacaktır orasını bilemem
İşine bak ahmet kedi bi tarafını görmüş yara zannetmiş duyar kasma aklın sıra hadi
Sayfalar: 1 2