Tofas Team

Tam Versiyon: Canımı sıkan bir video
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
https://m.youtube.com/watch?v=luLY7nkv2Y8
Bu video halkında ne düşünüyorsunuz. Dedikleri doğru mu? Aynılarını yaşamamak için ne yapmalıyız.
16 değilde rahat 40 50 milyar harcarsın bugun.paslanmaması için su olmamsı gerek. onun harici yapacak çok birşey yok. ha pütür atarsın mumlarsın o zaman başka biraz daha gecikir
Aracın kıymetini bilmek lazim

Metal yorgunlugu bubher aracta olur zamanla
Kötü yapılmış bir iş...
Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Önceden araba toplayan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Özellikle bu işlerdeki püf noktalar nelerdir?
@Ş A H İ N 

İşini adam gibi birine yaptıracaksın her önüne gelene yaptırma araştırıp bulacaksın abi bu parça idare edermi yapmayıp gerekeni yaparsan sıkıntı yaşamazsın 6-7 araba toplattım belki daha fazladır öyle ufak tefek toplamada değil şaseler,tavan taban özellikle ilk şahsi arabamın neredeyse tüm kaporta parçalarını değiştirdim o zamanlar en düzgünü 7000 tl civarıydı,ben 16 bin tl (1980 li yıllar) mal ettim 1996 yılına kadar bindim her işimi yaptım sıkıntı sorun yaşamadım 1996 yılında 18000 tl sattım.

Önemli olan düzgün bir usta bulabilmek.
@TÜRK_EGiNLi bilgi için sağol abi. düzgün usta bulma işi çok sıkıntılı. ben doğduğumda alınan araba duruyordu bende manevi değeri olduğu için boyattım ama hiç içime sinmedi. önceden bildiğim bir çürük yeri boya sonrasında bastırdım ve çöktü. usta ile kavga ettik. hiçbir çürüğü yapmamış. şuan araba bir kaç yeri çürük şekilde duruyor( yeni boyanmasına rağmen! ). doğru usta nasıl bulunur bunun ile ilgili tecrübelerini açar mısın?
Bu büyük sıkıntı eski ustalar yok araştıracaksın açık açık konuşacaksın hepsinden önemlisi araç yapılırken devamlı başında duracaksın bu kesinlikle ihmale gelmez işini gücünü ayarlayacaksın sabah ustadan önce dükkana sen gideceksin başında durmadığın işten randıman alamazsın görüyorum duyuyorum okuyorum arabayı bırakıp gidenlerin başına gelenleri daha yeni benim başıma geldi karter contası krank keçesi için arabayı götürdüm öğlen oldu cumaya gidicem dedi gelince toplarım daha işi var kolay bitmez dedi bende bari eve gidip namaz kılayım dedim döndüğümde araba tamam dedi getirip arabayı çektim otobüsle mersine gittim geldim araba yağ damlatıyor yürüyerek gittim getir bakalım dedi arabayı götürdüm kalfası bu kapaktan atmış dedi bağırdım orada "Arkadaş çalışmayan araba kapaktan yağ atarmı ! sinirlendim arabayı lifte aldılar karter contasından kaçırıyor bu sefer malzemeye b** atıyor uzun lafın kısası iş yaptırdığınız kişi babanız bile olsa BAŞINDA DURUN.
Haklısın abi ben bi ilçeye bırakmıştım arabayı 1 hafta gitmedim. Araba mahvoldu.
Çoğu Bu Tofaştır Der Geçer Gider. Elşnden Geliyorsa Aracın Devamlı Başında Dracaksın. Hatta Arabayı AlıpSen Getireceksın Her Sabah. Diğer Türlü Maalesef Bakmıyorlar. Bende Verdim 13 Gün Oldu Sadece Altına 4 Parça Kaynatmış Bırakmış Gerisi Duruyor. Sürekli İş Alıyorlar Kaçmasın Dşye Sende Bekliyorsun. O Sıra Senin Arabaya Sıra Gelecek Derken Başka Arabaya Bakıyor.


Adama Burası Çürük Napalım Diyorsun Onda Ne Var Diyor.bizim Sanayi Gerçekten Sıkıntı Yani Ne Usta Var Ne İşin Ehli Var. %90 Sahtekar.

Araba Kaportada 5 Gündür Arıyorum Telefonlarımı Açmıyor Adam. Araba Bitse Hemen Açardı Şimdi Bugun Gidicem Arabaya Bakmıyorlar Diye Telfeonlarıda Açmıyorlar Valla Hangi Birini Yazayım Bilemedim
Sayfalar: 1 2