Tofas Team

Tam Versiyon: 1988 serce
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadaşlar kendıme araba ararken bu aracı buldum sahıbındende çocukla konuştuk evlencekmıs o yuzden para lazımmıs 2000 tl ye bıraktı en son yazdıklarım harıcı bı masrafı yok dıyor.ayın 2 sıne kadar sıkıntım var.sonra 2750 tl ye bıle vermem dıyor.ne dıyorsunuz?


http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-88-model-motor-fiyatina-serce-83060861/detay/
131 alırım o fiyata serçeden daha büyük ve konforlu hiç değilse genede size kalmış bişy o fiyatlara daha farklı araçlarda var bi göz atın bence .
2000 e 131 mı var kardeş
Az buz masraflar değil.LPG işlenecek alt çürükler temizlenecek muayeneye girecek.Bence yapacağınız masrafı üste koyun daha düzgün bişeyler bakın.
Abi konuyu bi incele bi akrabamın araç hoşuna giderse arayıp tam detayları öğrenirsin ben bi muayene durumunu biliyorum bide gördüğüm kadarıyla düzgün duruşu var aracın , fiyatta benim pek etkim olmaz abi zaten baya düştüler o yönden pek bişey yapamam.Kendisi düşerse anca o onuda telden öğrenirsin abi.

http://www.tofasteam.com/Konu-acil-satilik-131-sahin-1-6.html
(16.01.2013, 00:01)kadireren yazdı: [ -> ]Abi konuyu bi incele bi akrabamın araç hoşuna giderse arayıp tam detayları öğrenirsin ben bi muayene durumunu biliyorum bide gördüğüm kadarıyla düzgün duruşu var aracın , fiyatta benim pek etkim olmaz abi zaten baya düştüler o yönden pek bişey yapamam.Kendisi düşerse anca o onuda telden öğrenirsin abi.

http://www.tofasteam.com/Konu-acil-satilik-131-sahin-1-6.html

kadir aracın nallıhanla bağlantısı varmı zira plaka bizim burdan yabancı gelmedi ama
Bilgim yok abi alınanı 2-3 yılı rahat geçti ordan alınmış olabilir veya daha önceki sahiplerinden biri nallıhanlıdır.
(15.01.2013, 19:57)PLTGARAGE yazdı: [ -> ]2000 e 131 mı var kardeş

olmazmı kardeş yeterki araba pazarlarını gez zor bişy değil bulmak.
Muayene artı tüp işletilmesine 1.000 lira rahat yer.
Kaporta masrafı var yine illaki masrafı olacaktır yani o görünen masrafları söylemiş.Öyle böylede 1 lira daha yese araba gelecek 4.000 liraya ne kadar düzenli olacak ? Yaptırmak yerine temiz bir arabaya baksanız daha iyi olur kanımca.Çünkü bakımsız muayenesi bile yapılamamış aracın sizce diğer bakımları yada arızalı yerleri tamir ettirilmişmidir ? Eğer paranız varsa temizlerine bakın astarı yüzünden pahalıya gelmesin.
3000 tlye temiz muayneli serçeler var
Sayfalar: 1 2