Tofas Team

Tam Versiyon: Anahtarı soktuğumuz kapı kilidi düşmüş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaş, ne garip problemler yaşıyoruz. Smile Neyse en büyük derdimiz bu olsun.

Şimdi sağ kapıda anahtarın girdiği metal kısım var ya, böyle bir parmak boyunda boru gibi birşey. O biraz gevşekti, bugün yolda düşmüş. Şimdi farkettim.

Şimdi bunun parçası kolay bulunur mu? Sadece o kapının mı değişir, komple mi değişecek? Hırsızlar orayı boşluk görüp dadanırsa, açma şansları nedir?
geçmiş olsun öncelikle;çok büyük bir sorun değil bence;sadece sağ kapı değiştirirsen fiyatı 2 tane anahtarı ile birlikte 5-6 lira Smile
Kilit mekanizmasını alacaksın anahtarcıya götürüp elindeki anahtarla açılabilir şekilde uyarlatacaksın
Benim de kilit sistemi değişmesi gerekiyor. Anahtarı sokuyorum tamam, kilitliyorum o da tamam ama çıkarana kadar beter oluyorum millet arabayı çalmaya çalışıyorum sanacak Big Grin zorla babam zorla bişey degil anahtar kalacak bi gün içinde diye korkuyom..ne kadara mal olur bu sistemin degişmesi?
(07.02.2013, 06:05)lturgutus yazdı: [ -> ]Benim de kilit sistemi değişmesi gerekiyor. Anahtarı sokuyorum tamam, kilitliyorum o da tamam ama çıkarana kadar beter oluyorum millet arabayı çalmaya çalışıyorum sanacak Big Grin zorla babam zorla bişey degil anahtar kalacak bi gün içinde diye korkuyom..ne kadara mal olur bu sistemin degişmesi?

75-80 tl arası kilit seti satılıyor. depo kapagı kapı kiliti iki anahtar bagaj kiliti ve kontak. bundan alıp komple değiştirilebilir yada bir kilitciye gidip elinizdeki anahtar ona uyarlanmalı benim bagaj kilitimi değiştirdim kilitçiye götürdüm 10 dk otur dedi su kontak anahtarını verdim içerde bişeyler yaptı suan tek anahtar hepsinı acıyor.

ayrıca sizin sorununuz bendede vardı bagajı acana kadar gören arabayı zorluyom sanıyodu kilit komple gelcek veya anahtar kırılacak sanıyordum ama içine biraz wd40 sıktım birazda ac kapa alıstı kilit suan hersey normal.
ben dün 10 liraya çözdüm arkadaşlar. sokak arasında bir kilitçi gördüm. abim dükkanıa kendi zor sığıyordu, öyle bir yer. aldı bir tane kilit, taktı orya çıt diye oturdu. anahtarı biraz törpüledi. tıkır tıkır çalışıyor şimdi kilit.

Konu Kilit...
[Resim: kilit.png]