Tofas Team

Tam Versiyon: Kaza yaptım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
İlk kazam arkadaşlar bu akşam üzeri köpüaltına girerken zincirleme kaza oldu bunun içinde bende vardım benim önümde partner vardı o durdu ben duramadım ona vurdum benim ön taraf komple gitti kaporta sağlam şase sağlam sadece tampon sisler on farlar gitti kaporta az bi hasar var benim arkamdadanda spring vurdu benimde sol arka tamponum çıktı yerinden hemde gaz dolum yerinden springin arkasındanda vw passat vurdu 4 araç arasında en çok hasarı ben aldım tutanak tuttuk pazartesi sigortaya gitcem arkadaşlar ekspertiz bakıcak arkadan vuran suçlu olduğu için ben suçluyum ama ön tarafı ben ödeyeceğim galiba doğrumu şimdiden teşekkürler fotoğraflar aşağıda.
[Resim: hwq9t.jpg]
[Resim: hwqb1.jpg]
[Resim: hwq9v.jpg]
[Resim: hwqby.jpg]
[Resim: hwqbz.jpg]
Geçmiş olsun.Partner'ın hasarını senin sigortan ödeyecek.Arabanın ön tarafını kendi cebinden yaptıracaksın.Arka tarafın hasarını da spring in sigortası karşılayacak.
Geçmiş olsun.kaportada bişy göremedim gibi ben var mı kaporta işleminiz. diğer parçalar cok tutmaz
kardeş geçmiş olsun. sanırım olan senin arabaya olmuş ama cana gelmemiş sen buna şükret.. sigorta sadece karşı tarafa verdiğin zararı verdiği teminat kadar karşılar..partner'de pek birşey görünmüyor Allah beterinden saklasın..sigorta poliçeni yenilediğinde prim artışı olabilir
geçmiş olsun allah korumus fazla bır hasar yok
teşekkürler arkadaşlar çok sağolun Allah razı olsun herkesten kaporta çok az bişey var çok az kaput kalktı ön taraftan 1 parmak eğildi ALLAH KİMSEYE VERMESİN 4 kişi zincirleme yaptık arka arkaya pazartesi sigortaya gitcem inşallah
Geçmiş olsun pek bişeyi yok gibi bunada şükür , bu arada ilk 2 resim dışındakiler açılmıyo
geçmiş olsun. buna da şükür kendinde bişey yok. Gelen mala gelsin ama kaporta temiz gözüküyo çok büyük masrafı yok gibi arabanın. işte ben tofaşın bu huyunu seviyom aynı hasarla daha lüx bi araç olsa bi ton masraf açardı başına.
Evet sağolun teşekkürler resimler görünüyor tekrar yeniler misiniz sayfayı acaba o zaman görünür.
geçmiş olsun kardeşim...
Sayfalar: 1 2 3 4