Tofas Team

Tam Versiyon: Tamponlar boya ve macun tutar mı...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar tamponlarımda derin çizikler var yani macunla kapatılabilir çizikler tamponu macunlasam daha sonra etekleri beyaz üstleride mat siyaha boyasam tutar mı yeni tampon almak daha mı mantıklı olur macun tutar mı bazı boyacılar macun tutmaz dedi.
ben senın yerınde olsam malıyetı hesaplarım yenı tampon sahıbeındede 40 lıra eskıye nekadar masraf yapacan hesap la bırde yenı yenıdır onuda dusun
(12.01.2013, 11:02)Emre Fırat yazdı: [ -> ]Bi fikrim yok , geçen gün bi şahin gördüm Gop'da . Araç ateş kırmızısı cıvıl cıvıl birde basık ben burdayım diyor ama hiç apaçi işi değil tamponları piano black siyahtı bildiğimiz mercedes'lerin tavanı gibi , yakından inceledim boyanmış fakat çok iyiydi hiç bir pürüz anormallik yok çok hoşuma gitti benim . Bende piano black boyatabilirim iyi bir usta oldukdan sonra
İşte bunu yapabilecek deli bi usta lazım bizim ustayla iyi bi konusacam olur mu acaba denesek ne kaybederiz ne kadar masraf çıkar bilgilendiririm.
(12.01.2013, 13:36)mc sehzade yazdı: [ -> ]ben senın yerınde olsam malıyetı hesaplarım yenı tampon sahıbeındede 40 lıra eskıye nekadar masraf yapacan hesap la bırde yenı yenıdır onuda dusun

ben orjinalciyim arka ön tampon değişecem arka:70tl ön:85 tl ikisinide 90 tlye felan boyatrsa zımpara işlemlerini felan ben yapabilirim tanıdık boyacı var o kadar maliyet istemez bile ama kaliteli sertlestirici felan kullanmak gerekiyor.
Macun tutar yalnız macundan sonra direk sprey mat siyahla boyarsanız macunlu yerler pütürsüz diğer kısımlar pütürlü olur kötü bir görüntü ortaya çıkar.Macundan sonra komple zımpara ve plastik astarla siyah attırmanız gerekir.
http://www.unluoto.com.tr/Arka-Tampon-sahin-Dogan-orjinal-_145.html

60 lira orjinal tampon.
Boyacı ilk önce güzel bi kademeli zımpara yapcak sonra gerekli yerleri rotüşlucak macunla sonra üstüne zımpara atıcak tekrar sonra astar kardeşim.
sıfır alcak boyatıcaksan ince zımparayla üstünden geçip astar atıp boya atsın.
Çok maliyet tutmazsa boyatmay dusunuyorum cok tutarsa sıfırını almak daha mantıklı.