Tofas Team

Tam Versiyon: 195 50 15
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Doğan s imizi satmaktan vazgeçtik moda devam . Big Grin

195 50 15 janta kışlık lastik bulunur mu ? Babam yoktur olsada zincir takamıyoruz yaylara değcek diye diyor.13 inç jant alalım lastikle diyor bende değiştirmek istemiyorum.13 inç bbs falan var mıdır ?
14 al ozaman Smile
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kampanyali-14-bbs-jant-4x100-108-sadece-450-tl-107588123/pasif-ilan/#classifiedTitle

Bunların taban ve yanak ölçüsünü yazmamış geniş taban istemiyoruz.Bunların kaç oluyor tabanları.
15'' altında moda olan olan jantlardan hiç tavsiye etmem yakışmıyo , bbsler tamam lastiksiz iyi fakat ofsetleri yok takınca çok kötü gözüküyo diğer modellerde aynı şekilde.

Dediğin ebatta kışlık lastik var hatta 45/15 daha ince yanaklıda var zincir takılırmı dersen janta bağlı bendeki ofsetli hem helezona yakın demde lastikler kavun yanak oluyo en dış kısımlarda bende jant çerçevesi oluyo , sendekiler düz göküyo ama takılırmı denemek lazım.
Bence 13 kar lastiği ve kara jant alın hem uygun fiyatlı olur hemde aracı yormaz kışlık lastikler fazla tutunur ve kardan dolayı 15 kışlık Tofaşı fazla yorabilir.
195/50 lik normal lastikler bile pahalı kış lastikleri de uçuk fiyattadır.Zaten kış lastiklerinde ince taban tercih edimelidir.Bence 2-3 ay süreliğine en azından arkaları tenekeye geçirin derim.Boşu boşuna jant parası vermeyin.
Ya aslında 195 50 15 e uygun zincir bulduk tekerleğe taktığımızda amortisöre değmezse lastik falan gerek kalmayacak.Sizde değermi elimi arkasına soktuğumda 1 parmak kadar mesafe var yaylara sürtermi acaba ?
En azından Arkalara kara jant takın hiç bosuna ugrsamayın sizin memlekette kar n zaman kalkar nasldır bilmem ama ankarada 12.ayın ortalarında takarız 3.ayın sonlarına dogru çıkartırız.
Hemen aynı Hocam gene çok uzak olmasada Bilecikteyim . Smile Ama burası küçük yer kar doldursa hemen açıyorlar kar lastik iş görüyor . Smile
Yok mu bir fikri bilgisi olan ?