Tofas Team

Tam Versiyon: Akü secimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bende inci veya varta almayı düşünüyorum ama büyük ihtimalle varta alacağım gibi
72 inci akü çok güzel kendim kullanıyorum. Fazla aşıntı yoksa 10-40 kullan kesinlikle. Birde aracın suyunu güzelce bir temizle mavi antifiriz koy.
Bende slxte star stop akusü var
@Falcon417 abi bu yağ değişimine 10-40 kullanayım o zaman motor yağ eksiltme falan yok çok sükür ben zaten abi 6 binde sürekli yağ değişirim her yağ değişiminde usta yağı boşaltınca sorarım yağ eksiltme falan varmı diye yağ eksiltme yok.

@mirafiori131 teşekkür ederim.

@DarkredBlue61 bende internetten baktım zaten gidipte sanayide falan fiyat almadım.

@vahdettinburgaz ben geçen gün onu sordum bulunduğum şehirde adam arkdaşa 1.400 tl demiş eski verirsen. Smile

@xRainex bu sefer yağ değişiminde 10-40 kullancam sürekli castrol yağ kullanıyorum 10-40 castrol yağ deniyecem su olayını söylemişin. O konuda bende muzdaribim aslında araç 3 yıldan beridir bende ben hiç su koymadım her sene bu mevsimler 3 litre mavi antifiz alır esksini döker temizler yenisini koyarım ama bendede şöyle bir durum var 2 ayda bir yedek depom arartılı değil ama kirlenir sürekli söker yıkar parlatırım ama 2 ay sonra yine aynı olur geçenlerde ne kadar hortum varsa söktüm yenisi ile değiştim hortumları kontrol ettim kirli değil ama sanırım motor içi kirli motor içini nasıl temizleyebilirim bi aralar porcöz alıp döküp temizlemeyi düşündüm sonra dedim fazla etkili olur tıpalar belki çürümüştür ordan sızdırma yapar diye birşey yapamadım ne yapmalıyım acaba ? en basit yoldan radyatörü süküp temizlesem faydası olurmu ?

@erkamsaid00748 star stopla diğer akü arasındaki fark ne  star stop akünün artıları ne ?
Motor içini porçözleyemezsin dikkat et yanlış anlamışımdır umarım Smile
Radyatörü porçözle temizlersin ama onuda bakır olması şartıyla
@Erkanİlter Hortumları ve boruları değiştirip suyla birkaç sefer doldur boşalt yapmaktan başka çare gelmiyor aklıma aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum antifriz koyduğum zaman 3 ay sonra çamurlaşıyor su rengi gidiyor iyice ama bir arkadaşımda 2000 doğan ie var onun suyu tertemiz çamurlaşma yok birazda şans işi önceki sahibi arabayı düzgün kullanıp antifrizli kullandıysa motor içi kolay kolay paslanmıyor bu arada castrol almakta kararlıysan şu linkden al n11 orjinal castrol mağazası, piyasa çakma dolu şuanlık 
mağaza adresi : https://www.n11.com/magaza/castrol
ürün : https://www.n11.com/urun/castrol-magnatec-10w-40-a3-b4-yari-sentetik-motor-yagi-4-l-2422050?magaza=castrol
@Falcon417 tamam abi motor demiştim ama demekki sakıncalı radyatör orjinali abi ?

@xRainex teşekkür ederim burdan alarım ben.
Orjinal radyatör bakır olması gerek zaten petek kısmı gri renk değilse bakırdır
@Falcon417 teşekkür ederim abi o zman ben geniş bir zamanda radyatörü ve petegi söküp iyi bir temizlik yapayım. abi  konuyu kapatmıyalım temizligi falan sökerken vs foto çekip atayım detaylı diğer arkdaşlarda görür sonra konu kapatırız abi
Sayfalar: 1 2