Tofas Team

Tam Versiyon: 0 motor yaptırdım , Araba çekmiyor, sanki kör gibi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese selamın aleyküm, 3 4 ay öncesinde arabanın üst kapak eksantrik cart curt , 0 rektefiye yaptırdım. İlk bı kaç gün araçta fena bı çeki vardı, daha sonra ilk çalıştırmada dip gaz yaptım araç stop etti  daha sonra çalıştırdığımızda ise gidemiyor gibi hissettim, konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Aleykümselam aracı benzinde deneme şansın oldumu olmadıysa bi de benzinde gör bir de avansı az bişey yükseltip dene
Araç soğukken fazla gaz verilmez, mekanik aksamın en büyük düşmanı yağsız ve uygun çalışma sıcaklığı dışında çalışmasıdır.
Aracın sentesi kaçmış olabilir, avansı bozuk olabilir, karbüratör, lpg ayarı sıkıntılı olabilir bunları kontrol etmek gerek.
aracı yaptırdığın kişiye geri getir baksın gaz ayarımı bozdu noldu. ayrıca motor soğukken yüklenme yağ tam  dolaşmadığı için sıkıntılı bir durumdur. soğukken 3 bin deviri geçirme.

rodaj sonrası yağ değişiminide unutma 500 1000 km içinde değişimi şart
İlginize teşekkür ederim sentesine bakıldı, avans ayarına bakıldı , LPG ayarı oynandı, gene durum aynı. Acaba Selman kırmış olabilir mi?
Sekman kırsa kara tren olur araban sen benzinde denedin mi bu aracı ?
Benzinde de tekliyor , kara tren gibi zaten
O zaman malesef motor açılacak gibi görünüyor kardeşim sekmanlar alışmadan zorlamışsın sen
Motoru Yapana Bir Getir Usta Hatası Olabilir
Motoru tekrar açtırma yoluna gidiyorum, daha önce de usta hastasından dolayı söktürdüm adam Birdaha açmaz , teşekkür ederim ilginize
Sayfalar: 1 2