Tofas Team

Tam Versiyon: Vanalı egzoz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ne demek kardeşim bildiğim konularda hertürlü yardımcı olurum Smile
Eyvallah Kardesım
Ben vanalıyı taktırırken hemen vananın üst kısmından küçük bi delik açtırmıştım ordan içerden ön taraftaki düğmeye getirdik kabloyu,şimdi dediğin gibi delmeden yapayım dersen o kablo aracın altından ön tarafa kadar gidecek ve hasar görmesi daha büyük ihtimal.Dediğim gibi yaparsın sonra da silikonla kabloyu geçirdikten sonra deliği kapatırsın.
Arka koltuğun oturma yerinde ya da hemen önünde halının altında tahliye delikleri var oraları kullanabilirsin
mustafa abinin dediği yerler olabilir kaputta fazla kablo kalabalığı yapıcağı için önden çıkarmak gereksiz
Bence 1 kablodan fazlalık olmaz , tamam alttan tahliyeden çıkartmak mantıklı ama zahmetli olcak döşemeyi kaldırmak vs , delmekse zaten bana göre ters tabi kişye göre değişir.
(11.01.2013, 23:47)kadireren yazdı: [ -> ]Bence 1 kablodan fazlalık olmaz , tamam alttan tahliyeden çıkartmak mantıklı ama zahmetli olcak döşemeyi kaldırmak vs , delmekse zaten bana göre ters tabi kişye göre değişir.

+1 incecik kablo zaten.Tempra motor da var kablo sırıtmaz ortalarda.Big Grin
(11.01.2013, 22:59)Falcon417 yazdı: [ -> ]Arka koltuğun oturma yerinde ya da hemen önünde halının altında tahliye delikleri var oraları kullanabilirsin
+1 Arka koltugun döşemesinin sökülmesi 1dk sürmüyor,zor bir yanı yok.Arka koltuğun altında tam ortada hazır açık 1 delik var.Direk motordan kabloyu bu delikten geçirerek şöför tarafından,döşeme altından geçirebilirsin.
Vites körüğünün altından inse kötümü olur yani ?
Sayfalar: 1 2