Tofas Team

Tam Versiyon: pembe xenon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam arkadaşlar bendeki bu xenon ve pembe ışık hayranlığının önüne geçemiyorum.Ampul boyadım pembe boyayla ama alttaki ışık sarı olduğu için birşeye benzemedi.Bende nette pembe xenon ve pembe xenon ampulleri buldum linkleri aşağıdadır.

ampul olan h4/2 kısa xenon uzun halojen diğer ilan ise uzun kısa xenon kit.
Alıp taksak trafikle bir sorun olurmu ? Yada h4/2 kit alıpta bu ampulleri alsak polis yanından falan geçerken uzunları yakıp geçsek yırtarmıyız. ? Önerileri bekliyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h4-2-pembe-zenon-far-ampulu-pembe-xenon-far-ampu-69795971

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h4-motorlu-pembe-type-r-h4-65000-k-xenon-far-72601013
Şuanda motorlu h4 lerin 12tl civarı olduğunu düşünürsek 2. olan uygun fiyatta , 1. olanda dediğin gibi polislerden rahat kurtulabilirsin ama uzunlarını unutmak durumunda kalabilirsin fardan fara değişiyo ama genelde h4/2 lerde uzunlar odak tutmuyo.
Tipoda gördüm ben bakıyorum sarı oluyo xenon oluyo sordum hatta tanıdıkdı uzun olanlar sarı ama kısadan kötü demişti.
Kardeşim aynı hastalık bendede var Smile Ben 1.5 ay önce taktırdım xenonları Smile normalde sislere ve farlara pembe taktıracaktım ama takan adam önermedi ilerde beyaza dönüşüyo diye bende mavi aldım. Şuan sislerde ve farlarda uzun kısa olmak üzere 30000k xenon var. Normalde sorun oluyo normallere göre daha parlak çünkü birazda polisin gönlüne kalmış bişey Smile
Ya sisli tamponum olsa h3 xenon alıp sis camının önüne pembe folyoyla aynı rengi yakalarım fakat tamponumda sis yok sis olsa sadece sislerim pembe olsun farlar halojen olsa oda yetecek.Smile
30000k ile 8000k aydınlatma güçleri(lümen) aynıdır hatta 30lukda daha mavi olduğu için biraz kısıkdır ama renk verdiği için göze daha çok aydınlatıyo gibi gelir.Göz yanılması yani ,K ile aydınlatma güçü farklı şeylerdir. Smile

Ayrıca kendi fikrim sislere tamam renkli alın derim ama farlarda renkli xenon göz yorar bence yolu mavi görmek ne derece iyi olabilir ?
Benim sislerde pembe xenon var.50 TL'ye almıştım kitini ama tam koyu pempe vermiyor biraz daha açık pempe gibi kalıyor.

Sislere güzel oluyor beyaz park+sis güzel oluyor ama farlara önermem hem aydınlatma açısından hemde görüntü olarak bence farlarda çok kötü duruyor.Artı polisle direk papazsınız yani kaçarı yok Smile

Benim tamponlarda sis deliği yoktu kendim deldim montajladım.
[Resim: Aks-Tofas-Sahin-Ledli-Sis-Fari__64109468_0.jpg]

Ben bu ilandakinden almak istiyorum fakat aparatları yokmuş bunun üstünde genede alıp tampona göre olan yuvaya yapıştırarak yapabilirmiyiz ?
(11.01.2013, 00:59)kerem11 yazdı: [ -> ][Resim: Aks-Tofas-Sahin-Ledli-Sis-Fari__64109468_0.jpg]

Ben bu ilandakinden almak istiyorum fakat aparatları yokmuş bunun üstünde genede alıp tampona göre olan yuvaya yapıştırarak yapabilirmiyiz ?

ışık şiddeti bildiğim kadarıyla çok zayıf, kimse tavsiye etmiyor aksesuarcı arkadaşlarımdan biliyorum.
İşlevi önemli değil sadece görüntü gündüz ledi olarak kullanılacak.