Tofas Team

Tam Versiyon: Yüksek fiyat mı ? Yoksa piyasamı bitiyor. ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki 2 adet aracımız vardı.92 model Skoda Favorit imiz.Ve birde 94 model Doğan s imiz var 15 bine kadar araç alacağımız için satışa çıkarmıştık.Skoda Favoriti 5600 e sattık piyasası az olduğu halde beklediğimizden iyi fiyata sattık ama Doğan s i ilanı 1 ay dolduğu için sahibindende yayından kalkmış bu süre içinde hiç arayan pazarda dahi soran olmadı.Yanlış anlamayın arkadaşlar ama pazarda önceden sırf Şahin Doğan olurdu Şimdi ise yılbaşından bir gün önce pazarda Skodayı sattığımız gün 3,4 tane Şahin Doğan vardı.Piyasası bitmeyemi başladı .Ve birde yüksek fiyat mı ? İstiyoruz.
Bizim Doğan S aracımız için 8500 tl istiyoruz .Yaptıklarımız motor rektefe abart egsoz 195 50 15 cms 470 jant ve performans lastikleri taban halıları cam filmleri gibi bir sürü ve kimisi keyfe keder olarak yapılan masraflar var sizce bende fazla fiyat mı ? İstiyorum. dürüst olarak yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar .Ve siz ne düşünüyorsunuz Şahin Doğan piyasası hakkında .iyi forumlar arkadaşlar . Smile
Kışın araba piyasası durgun kar, kış var.Bahara doğru daha canlanır yazın coşar herkes araba alır satar vs.

Birde tofaşın piyasası var ancak ben son yıllarda düşüşe geçtiği kanaatindeyim çünkü avrupa araçlarda artık çok pahalı değil insanların alım gücü arttı yanlış anlamayın ama 8000-9000 tofaşa verene kadar 2-3bin daha katar avrupa bir arabaya binerim diye düşüyor herkes.
Tofaşın genelde kötü bir imajı var.Birde misal 10.000e tofaş almak mı 12-13 bine enejksiyonlu az yakan clio almak mı ?

Aracınıza 8500 TL istemişsiniz çok mu az mı derseniz ? 94 şahin alıyım deseniz 6-6,5 liranın altında doğru düzgün birşey yok.Sizin aracınız Doğan artı motoru sıfır yaptırmışsınız hani normal gibi uçuk bir rakam değil ucuzda değil.Yazın bir tanıdıkta 8750'e 96 full orjinal bir slx vardı ben almadım ona göre düşününcede biraz pahalı gibi Smile Ama pazarlık payınız vardır.Fiyatı pahalımı derseniz bir 300-500 pahalı olabilir derim.Tabi şehirden şehire göre değişir.
Eğer hemen satıyım derseniz fiyatı biraz düşürürseniz satarsınız yalnız çok fazla düşürmeden bu seferde hurda muameleri yapıyorlar çünkü düşük fiyat yazdı mı.Birde belki Doğan S olduğu içinde olabilir SLX olsa misal daha kolay olur satmanız.
Tofaslara ragbet eskisi gibi degil..eskiden yolumuzu keserlerdi satmamiz icin.
Size kesinlikle katılıyorum.İnternette bakarsak 10 12 bin civarı fiyata rahatlıkla 3 kapılı polo ,megane coupe ,palio ,siena gibi araçları bulmak mümkün.Ve sanırım artık milletimiz markayada bakmaz oldu dolu araç arıyorlar.Sizinde dediğiniz gibi Doğan slx lere bakarak fiyat banada pahalı geliyor ama arabamın motor yeni zaten kasasınada kefilim.Pazarlık elbette var ama aldığım galeriyle konuştuğumda şu ara kesinlikle durgun yavaş yavaş başlıyor canlanmaya dedi ama tofaşlarımıza önceki gibi rağabet yok kesinlikle katılıyorum...
Tofaşı satmak için çok yanlış bir zamandasın baharı bekleyeceksin yoksa haybeye gider zarar edersin verdiğin fiyat normal orjinal bir araç için 8.5 ideal ha bi de şu var görüntü çoğu zaman cazibeyi artırır sen bu cmsler yerine ofsetli farklı bir jant atsaydın daha farklı olurdu aracın imajıda piyasasını belirliyor
bayramı bekle bayrdammdan önce iyi gider ve yazın daha iyi fiyata satılabilir
Fiyatınız normal diğer arkadaşların da dediği gibi.Fakat artık benzin/lpg fiyatları malum insanlar üste 3-5 koyup dizel araca yöneliyorlar eskisi gibi değil tofas piyasası.
ben kışın 7 lira fiyat çekilen bi bmwyi yaza 10,5a sattım.bekle biraz daha acelen yoksa
Bir ara bende satışa çıkardım 7bin fiyat verdim 90 model araç için çok dediler bu aracın bana mağlıyeti abartısız 10binlirayı buldu ben aracı 6liraya almıştım.Şimdi bakıyorum 5-6 liralık araçlar çoğu bitik durumda. Şimdi bu aracı ucuza satmam aptallık olur şahsen. Eskiye göre piyasa yok doğan şahin diyorlar afadersiniz ama arabalarımızı aşşalıyorlar bunlar görgüsüz egolarını tatmin etmeye çalışan dar görüşlü insanlar benim gönlümde tofaşın ayrı yeri vardır.Ayrıca benim birde clio3 1.5dci im var 2008de sıfır aldım.1 sene öncede toplamak için bmw 3.15 aldım baktım parçalar pahalı bulunmuyor uğraştırıyor daha ilanı 1 hafta olmadan satıldı Smile araç bitik durumdaydı 6.750 okuttum alan adam arabadan anlamayan doğan şahin yerine bmw ye binerim mantığıyla yaklaşan bi adamdı. Şimdi görüyorum arabayla kardeş oldu 2 de bir arıza veriyor ee yapıcak birşey yok akılsız başın kahrını ayaklar (cepler) çekermiş.Kısacası araba alıp satmak istiyorsanız doğan şahin almıcaksınız bu araçlara sevenleri arabayla kendisi uğraşmak isteyen gençler biniyor hobi aracı oldu ben yaza turbolamayı düşüyorum çünkü araç benim uğraş aracım.Yani ticaret doğan şahinle yapılmaz artık o dönemler eskidendi.Şimdi 2000 astra 2005clio megane vb araçlarla 2.el kuvvetli.Şuana kadar gördüğüm en hızlı piyasa golflerde var.Çıtır hasarlı alıp 2000-3000 kar eden bizim sanayide dolu adam var.
Acelem şöyle diğer aracın parasını harcamadan satabilsem .Acele olarak Dacia logan a kesin karar kıldık ve araştırmaya devam ediyoruz.Bir tane bordo bolduk dizel çok temiz km de az onu kaçırmakta istemiyoruz.
Sayfalar: 1 2