Tofas Team

Tam Versiyon: Ön 6 Arka 7 inç CMS 40
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
bu jantları arabaya taksak ön arka farklı olduğu için bir sorun çıkarırmı acaba. Kullanan arkadaş varmı yada bir fikri olan. mesela farklı lastik ebatımı kullanmalıyız.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-par...3060/detay
ofsetli cms diye geçiyor piyasada kullanan gördüm ama konuşmadım hiç,
bazı diğer jant modellerinde ön ve arkalar farklı olabiliyor kullanılan ofset sebebiyle, sorun olmuyor demek ki
peki hiç dikkat ettiniz mi acaba ön ve arka lastik ebatları aynı mı
Lastik ebatları aynı olması lazım,ön ve arkanın ofsetlerinin farklı olmasının nedeni sürat için uygun olmasıdır diye tahmin ediyorum.
Hepinize teşekkür ederim. Sabah olsun Jantları satan adama soracağım. Herhalde bilgisi vardır. Yinede fikri olanlar paylaşırsa memnun olurum.
Aynı ebatta lastik kullanabilirsiniz sorun olmaz.
Lastik ebatları aynı kullanılıyor fakat bu ofset farkını sürtme olmasın diye kullanıyorlar diye biliyorum bazı basık araclar var on davlumbazdan tasmasın diye onlere az ofset arkalarda doldursn dye cok ofset kullanırlar.
[quote]Lastik ebatları aynı kullanılıyor fakat bu ofset farkını sürtme olmasın diye kullanıyorlar diye biliyorum bazı basık araclar var on davlumbazdan tasmasın diye onlere az ofset arkalarda doldursn dye cok ofset kullanırlar.

Evet haklısınız galiba. adamı arayıp sordum. Geniş taban lastikte çok güzel gösteriyor dedi.
Arkada geniş taban önde ince taban kullanırsanız adamın dediği gibi güzel olur.Yoksa ofset fazla taban ince görüntü güzel olmuyor.
Jantı gösteren lastikdir yanak incelip taban genişledikce güzel gözükür , o cmslere en az 185/60/13 alın derim daha incesi güzel gözükmeycektir 195 , 205 , 215 şeklinde taban arttıkca görüntü güzelleşcektir.
Sayfalar: 1 2