Tofas Team

Tam Versiyon: Enjeksiyonlu Araç Sigorta kutusu.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
@DarkredBlue61 baktım abi arkda sislerde çalışıyor. gülünc bir durumdayım ama olan bu abi Smile
Üzerindeki röle fabrikasyon röle gibi duruyor ama sonrakinlerde t 860 olmuyor.
@morf1in çok iyi olur sana zahmet

@DarkredBlue61 sorun benzinde abi service sigortası cıktıgında sorun yok takılı iken araç yolda yürümüyor
Gaz Benzin Ayırıcı Röledemı Sorun Var? Belki Takılı Kalıyordur. Stop Mu Ediyor Gaz Mı Yemiyor Araç? Olmadı Lpg Anahtarını Söküp Öyle Dene
@DarkredBlue61 denedim lpg fişini sokum dedim  miksere giden hortumu soktm denedim  dügmeyi depiştim denedim dügmesiz denedim normal 3 tuşlu düğme ile denedim ne yaptımsa olmadı.
[Resim: 20220905-164235.jpg]

[Resim: 20220905-164239.jpg]

[Resim: 20220905-164256.jpg]

[Resim: 20220905-164705.jpg]
araksindaki etiketleri felan cektim o seri numarası galiba bilmiyorum röleleri yoktu yani araca koymuştum araç burda olmadigi için orjinal röleleri çekemedim.Arkadi soket yerini felan çektim o boşta kalan soketi takcak yer varmı bir bak bakalım.
senın arac enjeskıyonlumu 
@morf1in
@morf1in   Bizim Kutuyla Aynı gibi. Ana + Tarafına Bakınca Farklılk Var Gibi. Oradakı Boşta Pinler Var Acaba Model Yıl İle Mi Alakalı?




@Erkanİlter  Şikayet Tam Olarak Nasıl Peki? Araç Viteste Gidiyorsun Benzine Alınca Yürüyor Gaza Basınca Gitmiyor Mu? Yani Tam Olarak Nasıl Bir Şey Söz Konusu Komple Yakıt Ateşlemeyi Kesip Stop Mu Ediyor?

BU Gaz Benzin Ayıran Röle Vardır Ona Filan Baktın Mı? Olmadı Elinle Vur Bıraz Belki Takılı Kalmiştir Benzinde?
@Erkanİlter Enjeksiyonlu degil sen diyince öyle farkettim konunun enjeksiyonlu araç için olduğunu çok pardon ama araç enjeksiyonlu olsada o etiket ve beyaz yazı olur gibime geliyor kutu orjinal ise.
@DarkredBlue61 araç lpgde sıkntı yok benzine alnca calısıyor  vitese al yürümüyor arkdan sanki biri aracı tutuyor araç kalmıyor yerinden tekrar boşa al araç gaz yiyor ama yürümüyor
Sayfalar: 1 2 3 4 5