Tofas Team

Tam Versiyon: Cezayı İnternet üzerin kredi kartıyla ödemek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar sizlere birşey sorucam az önce MTV k.kartıyla ödemek için gelir idaresi başkanlığının sitesine girdim,araç bilgilerini girdim sayfaya ulaşınca birde trafik cezası bölümüne bakayım dedim Huh birde ne göreyim eylülün 30 da yediğim ceza karşıma çıktı Confused hemde faiz işlemiş şekilde Frown tuhaf olan benim bu cezayı yine siteden 10 gün sonra beyanlı olarak yatırmış olmam,ordan birde tahsilatlar bölümüne girdim ordada ayın 10 unda ödediğim gözüküyor biraz incelemeden sonra Tutanak Seri No da yanlışlık olduğunu gördüm kuvvetle muhtemel benim yaptığım yanlışlık ... Şimdi bu sorunu nasıl halledebilirim,daha önce başına böyle birşey gelen varmı yada vergi dairesinde çalışan bir ahbabı olan Big Grin teşekkürler ..
Ödediğinin makbuzu varsa elinde onla birlikte vergi dairesine gidip düzelttireceksin.
(06.01.2013, 00:26)Nihat86 yazdı: [ -> ]Ödediğinin makbuzu varsa elinde onla birlikte vergi dairesine gidip düzelttireceksin.

şuan makbuza baktım,ben yanlışlık yaptığımı sanıyodum ama benim yatırdığım gözüken cezanın tutanak seri ve sıra nosu makbuzdaki ile aynı ancak orda gözüken ve faize binmiş cezada yanlışlık var benim makbudaki ve ödemedeki numaralar GL00271275 ödenmemiş cezadaki ise GL00371275 yani sorun onlardan kaynaklanıyor sanırım
Sisteme yanlış işlemişler o zaman.Her türlü vergi dairesine gitmen lazım.