Tofas Team

Tam Versiyon: Geri vites ışığıyla fren ışığı çalışmıyor.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Parklar da sinyallerde sorun yok ama geri vites ışığıyla fren ışığının hiçbiri çalışmıyor. Sigortalara baktım ama bı sorun yok gibi sigortalarda..
geri vites lambasının şanzımana bağlı fişleri var onlar çıkmış olabilir ..fren lambasının duy oksitlenmiştir yada müşürü arızalanmıştır..çok ucuz bir fiyata yapar elektrikçiler
bendede değişik bi sıkıntı vardı geri vites lambası sürekli yanıyordu, müşür bozulmuş benimkinde basık kalmış seninkide tam tersidir. müşürü değiştirdik sorun kalktı yalnız bunu kendim yapabilirmiyim die düşünme, arabayı kaldırmak gerekiyor ve söküldüğünde tüm vites yağı dökülüyor . yaptırırken izle eğer yap felan dökülmezse şanzımandaki yağ bitmiştir mutlaka tamamlat vites geçişlerinde yumuşar.
Arkadaşların dediği gibi geri vites müşürünün fişleri çıkmıştır yada bozulmuştur
Fren pedalının üstünde müşürü var eline bir kablo al fişlerini birbirine değir lambalar yanarsa müşür arızalıdır yanmazsa oraya kontağı açınca elektrik gelip gelmediğini kontrol etmen lazım
aynı hata bende vardı.aracı rampaya çıkarıp müşürü kontrol ettim.meğer kabloları çıkıkmış.taktım çalıştı.
geri vites müşürünün ordan kablo kopmuş onu hallettim..fren lambalarının her ikisinin duyunda temassızlık varmış..cok sagolun..tekerlerimize taş değmesin arkadaşşlar Smile)

Konu Kilit...
[Resim: kilit.png]