Tofas Team

Tam Versiyon: Yolda kaldım. Distribütör modülün kabloları koptu.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar. Araç slx motor. Yolda giderken bi anda elektrik kesti. Bujileri söküp marş yaptım çıtlama yok. Araştırırken de gördümki modülün üstünde bulunan kablolar kopmuş. Bu kablo değişirmi? Yoksa modül demi değişecek.ayrıca koptuğu esnada iki kablo birbirine temas etmiş olabilir. Bu modülü yakabilirmi. Bilgi verirseniz sevinirim. Yolda kaldım
[Resim: 20220810-211105.jpg]

online resim yükle
Aleykümselam kablo satılıyor yanlış anlamadıysam şu kablo sen parçacıdan alırsın görerek https://www.baslaroto.com/otomobile-dair-hersey-burada-fiat-renault-burada/distributor-ve-aksamlari/dogan-slx-kartal-slx-distributor-ara-kablo-Mako bir de yedek yansanayi modül al nolur nolmaz (brucke hariç)
Abi peki bu kablolar birbirine temas ederse modül yanmış olabilirmi. Büyük ihtimalle temas etmiş
Modülü bozmuş olabilirsin araç çalışıyor mu şuan ?
Eğer çalışıyorsa bile bozulması muhtemel o yüzden yedek bir tane bulundurmak lazım torpidoda
aynısı başıma geldi 4 ıl önce tatilden geldikten ertesi gün koptu,çektirdim aracı.Tamir oldu 2021 şubatta yine koptı sıfır distrübüyör aldım orj. tamir riskli her an yolda kalma şansı var. çok pahalı bir parça değil sıfırını alın.
@Falcon417 araç çalışmıyor abi. allahtan sanayinin yakınıda kaldım oraya park ettim artık. Dediğin gibi modülü de değiştireyim en iyisi.