Tofas Team

Tam Versiyon: Motor su kanallari nasıl temizlenir.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar hortumları değiştiricem ama bloğun içindeki çamuru pası dışarıya nasıl attıra bilirim.Neresinden su versem ne tarafından çıkar.kalerufer petegini söktüm temizledim  yarında radyotoru temizlicem sonra şişleticem.Arkadas bu ürünü söyledi kullanan varmi.
[Resim: IMG-20220809-WA0013.jpg]

[Resim: IMG-20220809-195830.jpg]

[Resim: IMG-20220809-195823.jpg]
Denemek lazım
elektrikciler
Makina ile temizliyor
Onu hiç araştırdın mı
Radyatoru sokup icine kirec cozucu dök caycida isit bir litre suyu kirec cozucuyude dok icine sabaha kadar beklesin olmadi bi tur daha yap sonra bol su ile yika hortum girislerini kapat bi giris bi cikis kalsin 5 dk su akit hortumla ben denedim faydasini gordum cok kotu pislik cikti sisletmeye gerek kalmadi. Dedigimi yaparsan birer gun ara ilede radyatoru taktiktsn sonra suyunu 2 kere komple degis. Mis olur
Ben kullandim liquimoly harika urun tavsiye ederim aldigin yer nasil kullanacagini soyluyor ona gore atarsin rolantide yarim saat valiscak sonra birdaha su ilave edicen ben kapak acik radyatorun o sekilde hortum soktum calisti yarim saatin sonunda sonra pis su vikti icinden bunu 2 kere yap super oluyo yani bugun yaotiysan bir ay sonra bir bucuk ay sonra oyle birdaha yap
Radyatör O Haldeyse Motoru Tahmin Edemiyorum. Eğer Fazla Abartırsanız Regulatörden Contaya Kadar Yersiniz Elinizde Kalır Motor. Radyatör TIkandığı İçin Hararet Yapacaktır En Mantıklısı Sistem Temizliği yada 2 3 Kere Su Koyun 50 100 Km Yol Yapın Boşaltın Geri Dolduırun Biraz Daha İdare Eder Belki. Motor Blok Su Kanalları felaket Haldedir.
Hayırlı akşamlar.Arabayla bayadir ilgilenemiyordum.Bu gün hava biraz iyiydi radyatörü biraz boşalttım  evde ılık 2 LT suya 250 Gr ma yakın limon tuzu döktüm  sonra radyatöre aldığı kadar koydum  su kabinida boşaltıp koydum. Sonuç Hüsran ☹️ su tıpası ,radyatör kaçırmaya baslâdi   Temizledi ama  baya hasar verdi gibime geliyor.Yağ dolum yerinin alttaki sondaki kapak saplamasi 3.4 mm yukarı çıkmış sıkınca onun içinden bile su çıktı o da yoktu bugün gördüm sıktım ama  yarın ustaya göstericem sıkıntı  çıkarır mı.

[Resim: IMG-20221201-191924.jpg]