Tofas Team

Tam Versiyon: parca lazım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaslar bana ucuzundan en opar veya makosundan sag-sol far sınyallarıyle-on sol camurluk on tampon sıslı olacak.en uyugun fıyatı nerde bulurum..
.
kardeş istanbulda ucuz alabileceyin bir yer var ama nasıl olur bilemem gönderme seneçeyi felan yani aracı olabilirim işin görünsün
Çamurluk ve tamponun kargosu pahalı olur.Kargo parasıyla Konya'daki fiyata gelir aşağı yukarı.Ankara Ünlü Otoyu ara bir sor istersen kargo falan belki ucuza hallederler anlaşmalı kargoyla.
www.unluoto.com

Ön çamurluk orjinal 80TL
Mako sağ-sol far 60TL
Mako sinyal sağ-sol 20TL
Tampon orjinal 85TL
(03.01.2013, 01:19)Nihat86 yazdı: [ -> ]Çamurluk ve tamponun kargosu pahalı olur.Kargo parasıyla Konya'daki fiyata gelir aşağı yukarı.Ankara Ünlü Otoyu ara bir sor istersen kargo falan belki ucuza hallederler anlaşmalı kargoyla.
www.unluoto.com

Ön çamurluk orjinal 80TL
Mako sağ-sol far 60TL
Mako sinyal sağ-sol 20TL
Tampon orjinal 85TL

+1
bu unlu yanlıs unlu oto galıba bu galerı olarak cıkıyor. http://www.unluoto.com.tr dogrusu buymus.
(03.01.2013, 07:12)saozturk_42 yazdı: [ -> ]bu unlu yanlıs unlu oto galıba bu galerı olarak cıkıyor. http://www.unluoto.com.tr dogrusu buymus.

Kusura bakma .tr yi yazmayı unutmuşum.
(03.01.2013, 00:56)okanpala80 yazdı: [ -> ]kardeş istanbulda ucuz alabileceyin bir yer var ama nasıl olur bilemem gönderme seneçeyi felan yani aracı olabilirim işin görünsün

istanbulda nerde var otoünlü nün kadar fiyatları ucuz yer görmedim ben