Tofas Team

Tam Versiyon: Mafsal değişimi sonrası Korna ve sinyal arızası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dostlar merhaba aracımda direksiyon boşluğu olduğu için mafsal değişimi yapıldı. Fakat değişimden sonra sinyal kolu dönüş bitiminde kapatmıyor ve korna zar zor basıyor mafsal değiştiren sanayici benlik bişi yok deyip kestirip atıyor sorun neyden kaynaklı olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
mafsal değişim esnasında direksiyonu kitlemedimi? o sırada direksiyonu çevirdimi?
Hayır kilitlemedi diye hatırlıyorum direksiyon boştaydi.
Sanırım O SIra Direksiyonuda Çevirdiği İçin Kitlemiyordur. Öyle Mekanikçileri Neyse...
Sinyal kolunun kelepçesini gevşetip direksiyona az bişey yaklaştırırsan sorunun çözülecek
Cevaplarınız icin teşekkür ederim.Yarın sabahtan elektrikçi ustama gideceğim onun tamir edeceğini umut ediyorum. pazar günü uzun yola cikacağım  bu sorunları hallettirmem gerek.
@grkmbrl bazı mafsallar bozuk cıkabiliyor direksiyonu tam tur sağ sola cevirince aşağa yukarı ınıyormu bunu gözlemle bu sorun varsa mafsalı değiştir tekrar
Aynısı benim başıma gelmişti. Alt bakalitin ortasında bir vida var onu takmdıysan yada sıkmadıysan bu problemi yapar. Ben takmamışım, atlamışım, gittm sinyal kolu aldım sorun ondadır diye. Vidayı sıkınca sorun düzeldi.
kazım28 Yok öyle bir sorun fark etmedim ama tekrardan yarın kontrol edeceğim.

mirafiori131 Yarın sabah tekrardan kontrol edeceğim.
DarkredBlue61 Dediğiniz gibi direksiyonu kilitlemeden yaptığı için tüm korna ve sinyal parçaları bulundukları yerden çıkmış Elektrikçi ustam parçaları yerine yerleştirme çalıştı korna düzeldi fakat sinyal parçası eski düzenini bulamadı şuan uzun yola çıkıyorum aracım ile gelince tekrardan sinyal ile uğraşacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.