Tofas Team

Tam Versiyon: Uzaktan kumanda sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar selamun aleyküm. Aracımda uzun süredir var olan bir uzaktan kumanda problemi var. Kapıları açmaya veya kapatmaya çalışırken en az 15 kere tıklamak zorunda kalıyorum bazen şak diye alıyo bazen 10 hatta 30 kere tıkladığım oluyor araç başında bekliyom öyle kapı açılacak diye   Dodgy Sizce sorun neyden yapar ilk nereden başlamalıyım? Bu arada kumandanın üstündeki led her tıklamamda yanıyor.
Kumanda bozuk olma ihtimali var tabi piline de baktırman lazım ama bu işi yapan anahtarcılar var kumanda kopyalıyorlar ya da tamir ediyorlar çevrende olabilir böyle yerler bir araştır bunu
Kumandanın içini aç bak oksit vs varsa kolonyalı bezle vs temizle yapamam dersen bi anahtarciya göster
@Falcon417 Abi sen diyince yedek kumandası olduğu aklıma geldi arayıp buldum gittim test ettim şimdi. Şıkır şıkır çalışıyor hatta diğer kumandada cansız açılıyordu bu kumandada son model araba gibi açılıp kapanıyo ses geliyo şak diye Smile Anlıyacağın galiba kumanda sıkıntılı şuan içini açıyorum. Sağlam olan kumandayı kullanmak isterdim ama onun anahtar takma yeri kırık.

@morf1in açıyorum reis bakıcam şimdi. Yapmaz olurmuyuz allaha şükür elimizden her iş gelir oldu sanayideki ustalar saolsun ayarlı arabayı götürüyorsun bozuyorlar Big Grin
@xRainex lehim makinen varsa kopuk lehim vs varsa lehilerini taze kolonyalı bezle sile ve pilini değiştir ben gemelde çalismayan kumandalara öyle yapıyorum düzeliyor birde pilin takildigi yer yokmu onun o takılan metallerine bide ince zımpara atiyorum kartta sıkıntı yoksa düzeliyor.
@morf1in Kolanya ile biraz temizledim fazla oksit yoktu sadece tuşların olduğu yerde hafif vardı. Lehim makinem yok pilinide değiştiremem çünkü pil ile kart birbirine lehimlenmiş. Yarın birdaha denicem baktım düzelmedi diğer kumanda ile idare edip yeni bir kumanda alıcaz artık yapcak birşey yok.
Sadece Kumanda Değişimi Yapanlar Var. Eğer Eldekinin Hali Vakti Gittiyse Yedeği Kullan. Oda Gittiyse Emekli
Kumandayı kurtaramayabilirsin kumanda işi yapan bir yer bul yeni bir kumandaya kod kopyalaması yapsınlar elindeki sağlam kumandadan hatta sustalı kumanda bile yaptırabilirsin
eywallah arkadaşlar şuanlık sağlam olan kumandayı kullanıyorum 1-2 ay idare edicez artık konu kapanabilir teşekkürler yanıtlar için.