Tofas Team

Tam Versiyon: TofasTeam Rank Seti ~ aliuyargraphics
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
TOFASTEAM ekibine benim de bir katkım olsun istedim.
Uzun süreler MYBB forum yöneticiliği ve yönetim ekibinin bir parçası olarak geçmişte bilindik bir çok forumda yer edindim.

Rank setinin olası foruma entegre edilmesi düşünülmesi hâlinde PNG dosyalarının iletimini -şuan bulunan rank setinin ölçülerinde, sadece resim URL'sini değiştirmek yeterli olur.- yönetime sağlayabilirim.
Hatta erişimimin gerekli yerlere verilmesi durumunda üye nick renklerini de uyumlu olmasını sağlamak için çalışabilirim.

Son olarak forumun herhangi bir grafik konusunda ihtiyacı olunduğunda benimle iletişime geçilmesi hâlinde forum yönetimine ücretsiz olarak çalışmalarımı sunmak isterim.

[Resim: mvpm8ja.png]

[Resim: qfdpepm.png]
Tofaş Üye rankı eksik kalmış şuan tofasteam üye yazıyor
Bizdeki grup isimlendirmelerine göre düzenlenmişini görmemiz lazım
Eline sağlık :ok
(25.06.2022, 18:22)Falcon417 yazdı: [ -> ]Tofaş Üye rankı eksik kalmış şuan tofasteam üye yazıyor
Bizdeki grup isimlendirmelerine göre düzenlenmişini görmemiz lazım
Eline sağlık :ok

[Resim: qfgnvu6.png]
🌼🌼🤌🥰
Bir rütuş daha lazım şimdi yazıların altına hafif siyah gölge bırakırsan yüksekte duruyormuş efekti verir netliği artar onuda yap bi de öyle görelim hadi Smile
(26.06.2022, 14:48)Falcon417 yazdı: [ -> ]Bir rütuş daha lazım şimdi yazıların altına hafif siyah gölge bırakırsan yüksekte duruyormuş efekti verir netliği artar onuda yap bi de öyle görelim hadi Smile
[Resim: ce7nmh6.png]
TofasTeam Üye rankı siyah olmaz onu silver üye ile değiştirmek lazım çok iş var çok Big Grin
Bence daha sade renkler ve yazı tipi daha iyi olur
@Emrahhhh Yav bende öyle yapacaktımda illa ki farklı bişey olsun istiyorlar napim şimdi Big Grin
@Emrahhhh @Falcon417  

Açıkçası illa yapalım şeklinde yapmadım rankları, uzun zamandır rank tasarımı yapmıyordum bi' deneme yapmak istedim onu da tofasteam üzerinde denemek için yaptım. Eğer CSS ile basit sade bir şey yapılabilir, foruma daha iyi ayak uydurursa bu daha iyi bir seçenekte olabilir sonuçta. Onun haricinde başka rank tasarımı da yapılabilir ama eğer rank tasarımı yapılacaksa bence bu yapılan tasarımlar iyidir, onun haricinde CSS'den fazla anlamam sadece biraz HTML bilgim var HTML ile de tek başına bir tasarım ortaya çıkartılamaz zaten.
Sayfalar: 1 2