Tofas Team

Tam Versiyon: golf amortisör
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar malum arabayı eczacix nikli abdullah arkadaşıma sattım arkadaş siteyi tam bilmediği için yeşile golf amortisör takılması montajı ve kullanıcı yorumları istiyor sizden.görüşleriniz arkadaşım için buraaya yazarsanız taktırıp bastıracak.50 yanak lastik siparişini verdi.
dip basık olcak sanırım çanaklar en dibe inse bile çamurluk arası 3 parmak falan kalıcak tahminime göre 50 yanak lastik ilk defa duydum Big Grin 185 50 14 sanırım onun yerine 195 45 14 daha mantıklı olurdu hem yol tutuşuda artardı . golf güzel oluyor yol tutuşunda falan orhan ustada hazırda 1 takım var şuanda bence hemen arayıp alsın o arkadaş hazır bekliyor çünki Smile arkalarada kaç kişi binicek arabaya maksimum ona göre yorum yaparım.
arkalarda ortalama standart 3 kişi bincek toplamda 5 kişi sizce golf amorsitörü taksak nasıl olur sağlık açısından
arkalara 2 seçenek var ya kesicen yada w115 helezyon alıp onu takıcan . kescem dersen 55 yanak olsaydı lastiklerin 2 bakla yeterdi güzel ip gibi görüntü için ama 50 yanak olunca biraz daha kesmek gerekir diye düşünüyorum. önlere gelince bende golf kullanıyorum vantus gibi yere yapışıp gidiyor kesinlikle tavsiye ederim .
Arkalara mercedes helezonu bulmanız daha iyi olur,3 kişi ile sürtme yaşarsınız.
Golf amortisör konusuna gelince Mustafa'nın konusu forumda mevcut gayet de memnun kalırsınız.Mümkün olduğunca yayları kesmemeye,ısıtmamaya çalışın.Sekerek gezmektense golf amor. ile konforlu gitmk en iyisi
Lastiğin tam ölçüsü ne ?
ona göre yorum yapalım 185/55/14 idealdir 6 kol için golf amortisörü takmak istiyorsanızda iletişim numarasını vereyim siparişi çekin hemen düşünmeyin
valla ben düşünüyorum güzel olacağını tahmin ediyorum ama arkadaş kararsız :S Smile
benm konuyu incelesin halil http://www.tofasteam.com/Konu-slx-e-golf-amortisor-montaji-ve-bilgilendirmesi.html