Tofas Team

Tam Versiyon: Merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar ilk aracım olan 1990 model Doğan aracıma rocketbunny projemde faydalı bilgiler bulabileceğime inandığım için buradayım şimdiden herkese teşekkürler.
Tanışma konusu sayılır mı bilmiyorum ama, tanışma konusu açmanız lazım ilk önce .

Ayrıca, Tofaş için daha önce bu body kiti uygulayan görmedim. Çok daha eski yıllarda fiberden çok anormal ve çirkin görünen body kitler yapıldı. Kesinlikle bunu tavsiye etmem. 

Ama sağlam bir fiberci ile kalıp alınıp, en az 16 jant takıp ( spacer ile dışarıya da almak şartı ile, tamamiyle rocketbunny e sağdık kalmak şartı ile çok hırçın görünen bir makina çıkabilir neden olmasın  Smile
En azından konu başlığını tanışma faslına uygun olarak düzenleyelim ki bölüm amacının dışına sapmasın konuya yorum atacak arkadaşlarda bunu gözardı etmezse sevinirim
Bence bizler otomobil sevdası ve merakı dolayısıyla zaten önceki hayatlarımızda tanışıyoruzdur  Smile

Body kiti uygulayan daha doğrusu üretimini yapan bir yer var bildiğim kadarıyla mirafiori body kit dahil olmak üzere birçok ürün siparişi alabiliyorlar ama evet etrafta bende hiç görmedim.

Şöyle ki benim planım bu body kiti gazsız gazaltı kaynağı ve 0.80 dkp sac eşliğinde gözler önüne sermek.Body kit için jant seçimimi 16 x 9 ofset Performa 19 dan yana kullandım ve önler için 6 cm spacer düşünürken arkalar için 7 ve 7,5 cm spacer düşünüyorum.Tüm hazırlığımı spacerları teslim aldığımda bitirmiş olacağım ve projeye sizlerle start vereceğiz.
Sizi bilemiyorum ama ben çok heyecanlı ve ümitliyim... Wink
http://www.tofasteam.com/forum-kendi-modifiyeni-kendin-yap-13 Bu bölümde konu açarak projeni detaylandırabilirsin
Hoşgeldin
Hoşgeldin merhaba