Tofas Team

Tam Versiyon: Depo dolum borusu oynuyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar; 98 model ie sağdan depo bir doğan aracım var. yakıt deposunun dolum borusunu değişttirdim. Fakat boru oynuyor yerine tam oturmuyor. Bunun için ne yapmalıyım. sabitileyicileri de yok sanırım onlar ne diye geçer alsam nasıl yapabilirim.
Öncelikle tanışma konusu açmalısınız
Abi yıllardır üyeyim de ilk defa birşey açıyorum nerden açılır nasıl açılır bilmiyorum af ola Frown
@kartopu59 http://www.tofasteam.com/forum-uye-tanitim-bilgileri-4
Çok teşekkür ederim. Tanışma konusu açtım Smile
Foto Bişey Varmı Tam Olarak Neresi Oynuyor Tam Çözemedim
[Resim: depo-a-z.png]

@DarkredBlue61 depo dolum borusunun kaportanın ordan içeri yerleştirdi Takan aga yanlarında 2 tane vidayla sabitlenen yerleri varya o kaporta tarafındaki sabitlenen malzemeleri yok sabitleme yerleri olmadığı için depo ağzıda taksam vidalar oynuyor ve dolum borusuda oynuyor.
Peki Bu Dişardan Kapaği Taktığın Yerde Filan Vida Yeri Yokmu? Hiç Değiştirmedim Delik Olduğuna Göre MUhakkak Bir Yerde Vardır. Birde İe Diye Aldın Değil Mi Bunu?
https://www.baslaroto.com/otomobile-dair-hersey-burada-fiat-renault-burada/yakit-depo-kapaklari/dogan-sahin-benzin-depo-agiz-bakaliti-opar bunu dolum ağzına vidalıyorsun ama bununla ağız arasında lastik conta var o yoksa sıkıntı ondan olabilir
@Falcon417 evet o vida attıgım yerin altıda boş yani vida boşa gidiyor. o vidayı tutacak olan babayiğit nedir ismi ne diye geçer aslında. bakalit var conta yok contayı da alıcam. Confused
Sayfalar: 1 2