Tofas Team

Tam Versiyon: Sinyal Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleyküm hayırlı bayramlar herkese.Aracim da sola dönüşlerde gösterge de sinyal lambası yanıp sönüyor fakat sağa dönüşlerde gostergede lamba yanmıyor.Acaba sorun nereden kaynaklanır?
Sağ ve  solda olanlarmı ? Yoksa km göstergesinin altında olanmı? Soketteki sağ sinyal kablosu oksit vs olmus olabilir eger sagda ve solda bahsettigim ampullerse sag taraf patlamis olabilir. Bunlardan hicbiri deilse ampülleri led e çevirdiyseniz sinyal göstergesine hapogen ampul takın led de artı eksi olayı var ama illa led takcam derseniz artı eksisi fsrketmeyen ledler oluyor onlara bakabilirsini.. Wink
@morf1in ustam kilometre göstergesinin altındaki ışıklardan bahsettim evet. Peki sağ sinyal kablosunu nasıl bulabilirim?Resim vs var mı?
@Falcon417 mustafa abi acaba sorun nereden kaynaklanır?
Gostergeyi sökunce arkasındaki sokette vs yada göstergede takılan yerde sıkıntı vardır kablo arkasındaki sokettedir seme bulursam atarım o ampüller led değil,değil mi?
Ampulünü led yaptıysan tek yönlü çalışır malesef çıkarıp halojen takman lazım kablo kopukluğu vs olsa hiç çalışmaz
@Falcon417 valla Mustafa abi ampulleri hiç ellemedim gostergenin yarın bi bakayım ben gostergenin arkasına

@morf1in peki sinyallerin soketi hangisi 3 tane soket var göstergenin arkasında
@emregulhan34 sen o soketleri ve göstergedeki takılan yerleri temizle büyük ihtimalle sorun gidecektir. Ben kablo şeması bulursam resmini atarım
@morf1in eyvallah ustam bugün deneyeceğim inşallah