Tofas Team

Tam Versiyon: Gaza basmadan çalışması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar, geçenlerde sizin tavsiyeleri dinlemeyerek, mecburen Atiker LPG kiti taktırdım.

Önceki halinde sabahları jiklesiz tek marş çalışıyordu, hem de karlı havada. Şimdi jikleyle çalışıyor veya bazen jikleyle 2. basışımda çalışıyor ama uğraştırmıyor yine de. Asıl derdim bu değil de, araç gün içinde kullanıldıysa gaza basmadan sadece marşla çalışıyordu. Şimdi çok sıcaksa çalışıyor, bazen çalışmıyor.

Sebebi kitin kendisi mi, yoksa ayar mı?

Onun haricinde şu ana kadar herhangi bir sorunum olmadı 2 gündür. Çekişi, gidişi çok iyi aracın. Sadece yakıt seçme anahtarından sanki hafif yanık kokusu geliyor bazen ama yeni kablo kokusu da olabilir. 1-2 gün dene aşırı ısınma varsa getir değişelim dedi ustalar. Koku geldiğnide bile çok çok az ısınma var. Bunun haricinde lpg işi dört dörtlük oldu şimdilik.

390 liraya hallettik.
Öncelike hayırlı olsun.Atiker ne kadar kaliteli olmasda sonuçta sıfır ürün ayarla alakalı bir durum.Tekrar ayar yapsınlar sıcakken hiç gaz vermeden yarım marşda çalışacak şekilde ayarlatın rölantisi 950-1000 civarı sabit olsun sabah çalışmasıda düzene girecektir.

Yakıt seçme anahtarından genelde koku yapmaz ama yeni ürün belki yeni ürün kokusunu mu alıyorsunuznuz acaba ? Eğer çok yoğun bir yanık kokusu varsa değiştirmekte ayda var tesistaında kontrol edlmesi gerekli.
hayırlı olsun güle güle ekonomik kullanman dileğiyle