Tofas Team

Tam Versiyon: Radio anten..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
bu konuyla alakalı birsürü yorum var ama tekrar açmak istedim anten önerisi olan varmı kaçtane anten denedim hepsi cızırtılı ses veriyor ama yüksek biryere çıktığım zaman cam gibi çekiyor bugüne kadar aldığım antenler hep uyduruk anten teypte sorun yok bu piooner diamond anten nasıldır mustafa abi görünüşü biraz kaba ama çekimi iyimidir ondan önermişsin hep merakettim ?
Aynı sorun bendede mevcut. Bende takipteyim
​​​​​​Teybiniz ne marka?? Teyple alakalı Bi sıkıntı olabilir 
Selim sana cevap verecek bir sürü üyemiz var yahu konulara benim adımı koyarak başlama istersen Smile
Anten takacak olsam pioneer anten takarım sırf görüntüsü için Big Grin ama performansıda kötü değildi kullandığım dönemde tabi üstünden bi 15 yıl geçmiş şimdikiler nasıl bilmiyorum
@Falcon417 ismimi yazmadan başla diyonda abi senin sayende nelerden kurtuldum bi bilsen 😂😂 tamamdır abi şuan bi antenle kapı fitilleri kaldı onada bakacaz artık haa şunuda bi sorayım yedek su deposunda biraz çamuşlaşma olmuş kenarlarında koklayıncada hafif küf pas tarzı koku geliyor radyatörü açtım baktım suyunda pek bişey yok antifriz zaten kapağı ve etrafıda çamurlaşmış biraz temizledim taktım ama motorda hararetinde pek bişey yok niye yapar abi bunu radyatör plastik ondanmı yapar komple temizlememmi lazım ?
Alüminyum radyatöre doldur boşalt yapabilirsin en fazla onun temizleme yöntemi varsa da ben bilmiyorum yedek depoyuda temizle yeni antifriz su karışımı yap
aslında kendi orjinal antenleri yeterli geliyor. tek sıkıntı. tavan lambasını söküp bir bakın onun ucu oksit oluyor. elinizle hafif oynayınca yada bastırınca yayın çok net geliyor. benim tavsiyem şuan mevcut anten yerini kontrol etmeniz temizlemeniz.
@Falcon417 aynen abi onun yöntemi doldur boşalttır başka nolacakta sok hortumu içine iyice yıka geç tamamdır abi sagolasın.
@MyYanar06  Mustafa kardeşim anten tepede degil oluk anten yani lambayla bi alakası yok teybi servise gönderdim teyib sağlam konyada en gözde elektronikçiye gösterdim çözemediler ama anten değişikliği yapmadım tabi ilerleyen zamanlarda pioonerin antenini bi denicem.