Tofas Team

Tam Versiyon: Sigorta eriyor. Yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selamın aleyküm arkadaşlar 95 slxim var, ama sürekli radyatör fanın sigortası sürekli eriyor 40 amperi bile eritiyor bi süre kullanınca nedendir bilgisi olan varsa yada yardımcı  olabilecek uzun yola gideceğim sıkıntı cıkartmasını istemiyorum.
Elektrik tesisatı ı kontrol ettinmi büyük şase var Biyerde arabayı da yakarsın 
Kardeşim hiç şakaya gelecek bi durum değil. Elektirik tesisatının kontrol edilmesi gerek. Allah muhafaza tenha bi yerde araban tutuşur. Arabanın yandığı bişi değil canından olursun. Masraftan kaçma iyi bi oto elektrikçiye, mümkünse tofaş yapan göster.
Ankarada varmı bildiğiniz iyi bir oto elektrikci
Elektrikçi Çiçek Oto Elektrik
05553969845
Şaşmaz 2559.Sokak (Eski 34) No:34

Şunu Arayıp Bir Sor İstersen
Şaseyi tam alamayınca yapıyor olabilir bu müşürün kablolarından ya da müşürün şaseyi gövdeden aldığı ateşleme bobininin bacağındaki kablosundan kaynaklı olabilir
Araç beyazken o sigorta erimiş gibiydi. Oradaki kablo Fan motoru soketine gidiyor. Soket ile kablonun birleştiği yerde parmak kadar oksit vardı. Kestim uçları bağladım sıkıntı yok. Ama sigorta atar yolda fark etmem diye ekstra olarak aküden direk (+) verdim fan soketine.
Bir yıl sonra kaporta revizyon sonrası sigorta kutusunun oraları düzenlerken fan sigorta pabuçları deforme gibiydi, eskiden kalan veya yeni bir erime bilemiyorum artık,, bu yüzden fan sigortası iptal edip kablo uçlarını birleştirdim. Bende 4 yıldır öyle bağlı. Sorun yok. :ok

Fan soketi ve sigorta kutusundan gelen pembe kablonun birleşim yerine bak yani ok 👍