Tofas Team

Tam Versiyon: Tekleme sorunumu çözdüm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Selamun Aleyküm, Uzun zamandır problemim mevcuttu Allah ******* ustamdan razı olsun. Aylardır kimsenin bakmadığı baksa bile çözemediği TEKLEME problemimi çözdü. Ona ne kadar dua etsem azdır. O kadar bunalmıştım ki derdime çözüm oldu. Allah uzun ömürler bol kazançlar nasip etsin güzel ustalarıma. GÖZÜNÜZ KAPALI GİDEBİLİRSİNİZ. 
Bu forumda bu konuyu açmayı kendime borç bilirim.

***************** otosanayi tarafında internetten yazarsanız çıkacaktır. Sorunu olan mutlaka gitsin. Adım Buğra.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan 

Başlık hatalı komple büyük harf kullanmak yasak 
Hayırlı olsun ne işlem yapıldı onuda yazsaydın keşke diğer arkadaşlara da bi fikir olurdu
Nasıl çözüme ulaşıldığında bahsetseydin keşke
Valla arkadaşlar sorunu söylemedi güldü sadece usta  Smile çok da uygun bir ücret istedi şaşırdım vallahi.  Kuralları bilmiyordum kusura bakmayın aşırı sevinçliyim sadece sizede derman olur diye yazdım
Detay yok bişey yok reklam konusu gibi konu açılmış hangi derde derman oldu ki şimdi konuyu okuyan üye gitsin aracını göstersin
Ne kadarda saçma ve boş bir post
Beyler saçma sapan konuşmayın ben arabadan anlamam benim problemim vardı adam çözdü. Sorunu problemi olan en azından arar bilgi alır adam yardımcı oluyor telefondan zaten. Hani bi işe yarar belki diye post açıyorız gelip ağlama duvarı gibi ağlıyorsunuz.
(20.04.2022, 07:56)Dozerim55 yazdı: [ -> ]Beyler saçma sapan konuşmayın ben arabadan anlamam benim problemim vardı adam çözdü. Sorunu problemi olan en azından arar bilgi alır adam yardımcı oluyor telefondan zaten. Hani bi işe yarar belki diye post açıyorız gelip ağlama duvarı gibi ağlıyorsunuz.

 Lütfen uslubunuzu bozmadan yazışalım yazdığınız kişiler hem yaşça büyük hemde yönetici 
Hayırlı olsun güle güle binin... Ama bu üslübünüz üzerine konu kilitlenmiştir.
Sayfalar: 1 2